cihanata_1
Üye
-
Konu Sahibi
-
Öyle Olsa Neden AÇılsınki Sonunda Her Seferinde Arıza Verirdi Diye Düşünüyorumanakartında olabilir sorun kondansatörlerde gibi geldi ana bi bak bakalım şişmişler mi
kondansatör bozulması anakart bozulması demek değildir beslemede sıkıntı çekerse reset attırabilirÖyle Olsa Neden AÇılsınki Sonunda Her Seferinde Arıza Verirdi Diye Düşünüyorum
yazılım konusunda bilgim var ama donanımdan anlamamanakartında olabilir sorun kondansatörlerde gibi geldi ana bi bak bakalım şişmişler mi
O Zaman Güç Soketinde Sorun Vardır Tam Mı Oturmuyordu Napıyordu Değiştirdinmiharddisktenmiş arkadaşlar
bilgisayrcı aradım harddiskten dedi henüz birşey yaptırmadıkO Zaman Güç Soketinde Sorun Vardır Tam Mı Oturmuyordu Napıyordu Değiştirdinmi
bin bir türküsünü denetim işe yaramadı bilgisayarcıya götürdük bugün harddisk değişecekmiş cevap verenlere teşekkürlerWin 8 mi kullaniyon. Windows cd si ile tamir et...
teşekkürlerSorun devam ediyormuş, Konu tekrar çözümlemeye açıktır.
Bu durumda sorun hdd değil power olduğuna göre, hdd yi boşuna değişmişsin. Eski hdd yi ek olarak kullanabilirsinarkadaşlar harddisk değişiminden sonra sorunun devamm etmsi üzerine güç kaynağı da değiştirildi ve sorun çözüldü aynı sorunu yaşayanlara duyrulur cevap veren herkese çok teşekkürler konu kapatılabilir
sende de power supply sornu olabilirArkadaşlar bende de benzer sorun var. Ama bilgisayar laptop. Öncelerde bilgisayar açılırken 1 defa donuyordu, sonra normal açılıyordu. Ondan birkaç hafta sonra bu daha sık olmaya başladı ve kendi kendine yeniden başlıyordu. Ben de güvenli mod açıp yeniden başlatıyordum bilgisayarı. Ama son zamanlarda bilgisayar hiç açılmıyor. Açılırken Windows yazısı geliyor, kapatıp açıyorum ve 2 seçenek geliyor: Windows'u normal olarak başlat ve başlangıç onarmayla başlat. Başlangıç onarma ya basınca normal olarak onarmaya geçiyor sonra bilgisayar yeniden başlatılıyor. Bunu 5 kere denedim hep aynı yerde kapanıyor. Öncelerde CMD den bilgisayarı başlatan programları silme hackleri yazmışlığım var. Ve işin kötü olan yanı yanlışlıkla çalıştırdım ama direk kapadım acaba bununla mı ilgili ama herkes böyle bişi yapmış olamaz ki lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?