bilgilerinize..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye

erol abi reklamlardan olduğunu düşünüyorum demişti o yüzden dedim ,

bu arada avg internet security maxicep'i engelledi halende engelli kaldı öyle, nasıl kaldırıcam engeli avg nin seçeneklerinde site engeli kaldırma diye bişeyde yok kendisi karar veriyor bu güvenli bu güvenli değil diye ? halende güvenli değil diyor engelliyor siteye girmemi virüs programını devre dışı bırakıp öyle giriyorum ama sürekli devre dışı bırakamamki ?

Revengeful

Emekli Yönetici
şuan sorun gözükmüyor

'Patron

Üye
Avira kullanıyorum dun hata verıyordu suan sorun yok.

PriZm

Üye
forum bölümleri açılmıyor...

Ozan

Admin
forum bölümleri açılmıyor...
Sorun olmamalı, nerelerde sorun var hala varsa belirtin ?

Avg nin ayarlarından engel kaldırma muhakkak vardır, bir süre antivirüslerin veritabanlarını güncellemesi için zaman verelim şu an zararlı içerik olmamalı sitede

Tepkiler: ~N.A.W.Y~

PriZm

Üye
Tamam şimdi düzeldi. yaklaşık 5-10 dk önce Bölümlere girmeye çalışırken hata veriyordu Yönetici ile irtibata geçiniz komut hatası vsvs birşeyler yazıyordu.şimdi problem yok

Burak

Üye

tamam abi teşekkürler

pRime.

Üye

cepten de giremedim bugün siteye, normal bir bölüme girdiğimde yetkiniz yoktur diyor!
en kısa zamanda net bir açıklama bekliyoruz.

Burak

Üye
sorun devam ediyor.

Evet devam ediyor.Bende hatadan dolayıdır diye önemsemiyorum siteye ve bölümlere giris yapiyorum umarım zararlı degildir bunlar

Tepkiler: Burak

Burak

Üye
Evet devam ediyor.Bende hatadan dolayıdır diye önemsemiyorum siteye ve bölümlere giris yapiyorum umarım zararlı degildir bunlar

zararlı değil dediler ama 3 gündür bilgisayarımda sürekli virüs çıkıyor ne tesadüfki hepside truva atı

siteye girince uyarı ekranı çıkıyor bu site güvenli değil diye ordada truva atı yazıyor

Revengeful

Emekli Yönetici
bende çıkmıyor artık

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bende bir sorun yok Maxicep forumuyla ilgili. Kullandığım antivirüs programı avira antivir. Söylemek istedim.

Revengeful

Emekli Yönetici
şimdi tekrar geldi

pRime.

Üye
işin ilginç yanı belli bölümlerde güvenlik uyarısı alıyorum cep tel. genel gibi. bu bölüme uyarı yapmıyor.

Joker.

Üye
Kim saldıyo bize yoksa forumun bi kenarı mı çürümüş bende çıkmıya hiç te okudum anlamadım .D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...