bilen biri varsa lütfen cvplayabilirmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
bilen biri varsa lütfen cvplayabilirmi
arkadaslar sizden bi ricam olucak

benım bı 6600 var nokıa

telefona prgram yukluyordum bı kac prgram yukeldım

bluetoot tan tel atıyorum prgramları ve yukluyorum sonra yukledıgım prgramı sılmıyor soyle bı hata verıyor

zaten kullanılıyor ama kullanmıyorum tum prgramları sonlandırıyorum resat atıyorum gıne sılmıyor

msjlarda zaten tel hafızasına gelıyor sılmezsem ayvayı yedım telefonda 500 kb hafıza kaldı tel hafızasında

yardım lutfen

CanceR

Üye
bütün progrmalardamı böle yoksa sadece bi programdamı böle

--------------- Ekleme ---------------

birazdaha açarsan konuyu iyi olur

Konu Sahibi
bi kac tane kardeş mesela cepte msn yı attım tele sonra yukledım guzel sonra msj gelen sis dosyasını sıleyım dedım sılmıyor 4 tane var boyle valla format atıcam msj larıma yazık dıye msjlarımı yedekleye bılsem

CanceR

Üye
fexplorer die bi program var onu kullanarak sil yoksa sitede mevcut

azomania

Üye

Dostum merhaba;
http://www.maxicep.com/yararli-bilg...i-hafiza-kartina-sorunsuzca-tasima-82156.html
Benim açtığım bu konuda mesajlarını yedekleyebilirsin.Ama format atmadan önce sana iki tavsiyem daha var FExplorer programını yükle yada Xplore(arama yardımı ile rahatlıkla ikisini de bulabilirsin)FExplorer'ı yükledikten sonra programı aç,en altta TASKS diye bir seçenek olacak,onun içine gir orda (tıpkı bilgisayardaki gibi) telefonundaki açık programlar olacaktır.Ordaki programları kapat birde öle silmeyi dene.

Sana bir seçenek daha sunayım.Buda benim bulduğum bir yöntem gibi ; Silemediğin dosyayı FExplorer'dan bul.Klasörünün ismini değiştir.Öle silmeyi dene.Sonuç başarılı olacaktır

delrico

Emekli Yönetici
yönetici de gözükür arkadasım ordan sil........

arkadaşım harcore format att düzelir bende kullanıyorum:d

xkadir61

Üye
taskspy adlı görev sonlandırıcı bir proğram olması lazım gizli uygulamaları kapatıyor onu yükle hepsini kapat . sonra silersin

beko808

Üye
DiKKAT: Arkadaslar boyle bir sorun oldugunda dosya yöneticiden halledebiliyorsu.. bunun sebebi readonly seceneyi açık bu harika bi özelliktir kimsenin silmesini istemedigin bişe varsa bu secenekten halledebilirsin..ŞİMDİ seleq diye dosya yönetici var onu yuklee sonra e/system/mail e gir dosya uzerine gel seçenekler file/proporties e geldikten sonra joystic i saga dogru iki kez tıkla orada readonly seçenegini ON olarak göreceksin OFF yap sorun ortadan kalkacaktır. kolay gelsin...

Sorununun çözümü:
Telefonuna yüklediğin bir yazılımı silip yada silmeyip hafıza kartına yeniden yüklemişsin
yada tam tersini yapmışsın
ama salt okunur bir exe silinmemiş
tabi telefonun işlem hızı daha fazla olduğundan önce teldeki sonra karttaki bu exe çalışıyor
tabi ikincisi çalışmaya başladığında bu hatayı alıyorsun
Dosyayı Process den bul ve ne olduğunu anladıktan sora karttan sil

ikinci olasılık
Smartsettings ve callrecorder yazılımlarının bir exe sinin çakıştığı biliniyor
Yine bunlar gibi çakışan yazılımlarını kontrol et

Saygılar

Newwave

Üye
Sen güzel bir hard format at düzelir ayrıcada telefonun rahatlar ilk günki gibi kullanırsın

mesaj ayarlarından saklama yerini hafıza kartı olarak seç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...