Bilişim Profesörü Üye Konu Sahibi Bildirim Gelmiyor Adminler beni pc bölümünde bir konuda etiketlediler bildirim gelmedi, ardından gereksizlerde de etiketlettirdim kendimi gelmedi. @0MG90 a da sordum, onu da etiketledim ona da gelmemiş. Sorun falan mı var, bilgilendirirseniz sevinirim
Adminler beni pc bölümünde bir konuda etiketlediler bildirim gelmedi, ardından gereksizlerde de etiketlettirdim kendimi gelmedi. @0MG90 a da sordum, onu da etiketledim ona da gelmemiş. Sorun falan mı var, bilgilendirirseniz sevinirim
Bilişim Profesörü Üye Konu Sahibi Gelmiyor, ByKatre konuya cevap yazdı diye geldi ama senden bahsetti diye gelmedi :
İhtiyar007 Üye ByKatre' Alıntı: Deneme @İhtiyar007 @ByKatre @0MG90 @Bilişim Profesörü Genişletmek için tıkla ... "Konuya cevap yazdı" diye bildirim geldi. Etiket bildirimi gelmedi.
ByKatre' Alıntı: Deneme @İhtiyar007 @ByKatre @0MG90 @Bilişim Profesörü Genişletmek için tıkla ... "Konuya cevap yazdı" diye bildirim geldi. Etiket bildirimi gelmedi.
Bilişim Profesörü Üye Konu Sahibi Beni bir daha etiketleyin bakalım, az önce geldi ama bakalım şimdi gelecek mi