Gurbetseli
Üye
-
Konu Sahibi
-
suite ile neden uğraşıyorsunuz. Zaten çok sağlıklı sonuçlar doğurmadığını forumca anladık. Size tavsiyem navifirm ile güncel sürümü bilgisayarınıza indirip, phoenix yazlımı ile de güncel sürümü telefonunuza atmanızdır. Bunla ilgili gerekli bilgiler sitede mevcut.. Çok daha temiz bir kurulum olacağına emin olabilirsiniz. Örnek link:
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...atilir-n8-uzerinden-anlatilmistir-441267.html
Navi'de dosyaları nokia care suite'den indirdiğinize ve RM-xxx adındaki klasöre atıp phoenix/products içine taşıdığınıza emin oldun. Kolay gelsin
kardeş öncelikle a4tech camera drayvırını sil ve camera yı çıkar
ondan sonra tekrar dene ondan dolayı olmuyodur bendede aynıydı ve bu şekilde güncellemeyi yaptım
aynen denemeni tavsiye ediyorum
Merhaba arkadaslar;
N8 update olayinda en sonunda ben pes ettim...
iki günden beri n8 güncellemeye calisiyorum telefondan güncelme kontrol ettigimde bi tane güncellme var ama PC kullanarak güncelleyin diyor..
bende Nokia Suite 3.3.86 sürümünü resmi sitesinden indirdim günceleme var gösteriyor güncelle dedigimde..
Önce yedekliyor sorun yok sonra güncellemye yükleme kismina geciyor
daha sonra telefon kapaniyor ardindan cihazla olan baglati kesildi diyor diyor
telefonun acilmasi cok gec sürüyor yaklasik 2 ile 5 dakika arasinda sürüyor.. ve tekrar suite tamam tikliyorum acildikdan sonra yok yine ayni yaklasik 40 defa denedim abartisiz 40 defa denedim.. hep kapaniyor aciliyor.. buna eminim baglati kesilmesi USB kablosundan degil
ne olur bi yardim edin.. neden olarabilir..
Ben Almanyadayim Telefonumda burdan aldim Türkce dilinde kullaniyorum.
dil secenigini ingilizce denedim yine ayni oldu...
almanca denedim yine ayni
türkcede denedim yine ayni..
simdiden tesekkürler..
dorumlarda aradim net bir bilgi bulamadim. sorunuma benzer bilgileride denedim olmadi...
yardimlariniz icin simdiden tesekkür ederim..
arkadaslar herkese ayri ayri tesekkür ederim..kardeş öncelikle a4tech camera drayvırını sil ve camera yı çıkar
ondan sonra tekrar dene ondan dolayı olmuyodur bendede aynıydı ve bu şekilde güncellemeyi yaptım
aynen denemeni tavsiye ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?