Biktim Artik Yardima ihdiyacim var :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Biktim Artik Yardima ihdiyacim var :(
Merhaba arkadaslar;
N8 update olayinda en sonunda ben pes ettim...

iki günden beri n8 güncellemeye calisiyorum telefondan güncelme kontrol ettigimde bi tane güncellme var ama PC kullanarak güncelleyin diyor..
bende Nokia Suite 3.3.86 sürümünü resmi sitesinden indirdim günceleme var gösteriyor güncelle dedigimde..
Önce yedekliyor sorun yok sonra güncellemye yükleme kismina geciyor
daha sonra telefon kapaniyor ardindan cihazla olan baglati kesildi diyor diyor
telefonun acilmasi cok gec sürüyor yaklasik 2 ile 5 dakika arasinda sürüyor.. ve tekrar suite tamam tikliyorum acildikdan sonra yok yine ayni yaklasik 40 defa denedim abartisiz 40 defa denedim.. hep kapaniyor aciliyor.. buna eminim baglati kesilmesi USB kablosundan degil

ne olur bi yardim edin.. neden olarabilir..
Ben Almanyadayim Telefonumda burdan aldim Türkce dilinde kullaniyorum.
dil secenigini ingilizce denedim yine ayni oldu...
almanca denedim yine ayni
türkcede denedim yine ayni..

simdiden tesekkürler..
dorumlarda aradim net bir bilgi bulamadim. sorunuma benzer bilgileride denedim olmadi...
yardimlariniz icin simdiden tesekkür ederim..

COJR3

Üye
suite ile neden uğraşıyorsunuz. Zaten çok sağlıklı sonuçlar doğurmadığını forumca anladık. Size tavsiyem navifirm ile güncel sürümü bilgisayarınıza indirip, phoenix yazlımı ile de güncel sürümü telefonunuza atmanızdır. Bunla ilgili gerekli bilgiler sitede mevcut.. Çok daha temiz bir kurulum olacağına emin olabilirsiniz. Örnek link:

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...atilir-n8-uzerinden-anlatilmistir-441267.html

Navi'de dosyaları nokia care suite'den indirdiğinize ve RM-xxx adındaki klasöre atıp phoenix/products içine taşıdığınıza emin oldun. Kolay gelsin

davut72

Üye
kardeş öncelikle a4tech camera drayvırını sil ve camera yı çıkar
ondan sonra tekrar dene ondan dolayı olmuyodur bendede aynıydı ve bu şekilde güncellemeyi yaptım
aynen denemeni tavsiye ediyorum

Tepkiler: Gurbetseli

arkadasa katılıyorum bende aynısını yaptım

keys1903

Üye
ondan sonra tekrar dene ondan dolayı olmuyodur bendede aynıydı ve bu şekilde güncellemeyi yaptım

care bu

Sırf ihdiyaç değil
İhtiyaç. Demek için geldim.

Navifirmden N8 Rm-596 Euro 2 Turkey varyantını indirin bölümün üst konularında flash konusu var o konudan yardım alarak flash atın .

onur027

Üye

masaüstü pc den yapıyorsan eğer arka usb girişlerini kullan.

baskiki

Üye
kardeşim benim tel n8 bendede aynı hatayı veriyo ben nokia destek hattını aradım güncelleme yeni olduğu için ve herkez denediği için güncellemeyiş yapamıyosunuz dedi 1 hafta sonr adenedim tertemiz yüklendi

Konu Sahibi
arkadaslar herkese ayri ayri tesekkür ederim..
yanliz
phoenix ile ugrasmak istemedim. korktum bazi arkdaslar islem yapariken kapanirsa birdaha acamassin felan dediler..
neyseki davut72 arkadasimdan allah ragzi olsun onun dedigi islemi yaptim sorunum düzeldi.. a4tech kameranin setup dosyalarini sildim sorun düzeldi herkese ayri ayri tesekkür ederim..

Sinann25

Üye
arkadaşlar en son ki konuya bi bakın lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...