oakn Üye najanaja' Alıntı: benim telde hackli kardeş sorun yok uygulamada kuruluyor çalışıyor. ---------- Eklendi @ 21:49:37 ---------- Yazıldı @ 21:48:22 ---------- imkansız bende yükledim aynı videodaki gibi sende nasıl farklı olabilir ki Genişletmek için tıkla ... başka bir arkadaşa yükledim sorun yok ama benim telde çalışmıyor açıyor ama görüntü yok
najanaja' Alıntı: benim telde hackli kardeş sorun yok uygulamada kuruluyor çalışıyor. ---------- Eklendi @ 21:49:37 ---------- Yazıldı @ 21:48:22 ---------- imkansız bende yükledim aynı videodaki gibi sende nasıl farklı olabilir ki Genişletmek için tıkla ... başka bir arkadaşa yükledim sorun yok ama benim telde çalışmıyor açıyor ama görüntü yok
najanaja Üye Konu Sahibi ciwan__47' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ---------- Eklendi @ 12:06:56 ---------- Yazıldı @ 12:05:30 ---------- oakn' Alıntı: başka bir arkadaşa yükledim sorun yok ama benim telde çalışmıyor açıyor ama görüntü yok Genişletmek için tıkla ... bilemicem kardeş belki başka bi uygulamayla çakışıyodur sanmam ama sonuçta pro sorunsuz demek ki senin telde var etkileyen bişiler.
ciwan__47' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ---------- Eklendi @ 12:06:56 ---------- Yazıldı @ 12:05:30 ---------- oakn' Alıntı: başka bir arkadaşa yükledim sorun yok ama benim telde çalışmıyor açıyor ama görüntü yok Genişletmek için tıkla ... bilemicem kardeş belki başka bi uygulamayla çakışıyodur sanmam ama sonuçta pro sorunsuz demek ki senin telde var etkileyen bişiler.
fairtail Üye benimde hoşuma gitti fakat kurduğumda ekranı simsiya oluyor program çalışmıyor bunu düzelten olursa haber etsin sağol
benimde hoşuma gitti fakat kurduğumda ekranı simsiya oluyor program çalışmıyor bunu düzelten olursa haber etsin sağol
kartal076 Üye Teşekkürler Ben denedim telefonda hackli ama yükleyemedim hata verdi, neyse yinede sağol
najanaja Üye Konu Sahibi tom_03' Alıntı: Emegine saglik buldugum en güzel program bence harika bir komedi olacak buuu Genişletmek için tıkla ... rica ederim - - - Eklendi - - - fairtail' Alıntı: benimde hoşuma gitti fakat kurduğumda ekranı simsiya oluyor program çalışmıyor bunu düzelten olursa haber etsin sağol Genişletmek için tıkla ... diğer modelleri bilmem de N8 de sorunsuz çalışmakta. - - - Eklendi - - - kartal076' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... rica ederim.
tom_03' Alıntı: Emegine saglik buldugum en güzel program bence harika bir komedi olacak buuu Genişletmek için tıkla ... rica ederim - - - Eklendi - - - fairtail' Alıntı: benimde hoşuma gitti fakat kurduğumda ekranı simsiya oluyor program çalışmıyor bunu düzelten olursa haber etsin sağol Genişletmek için tıkla ... diğer modelleri bilmem de N8 de sorunsuz çalışmakta. - - - Eklendi - - - kartal076' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... rica ederim.