Bıçaklama Anı Kameralarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Bıçaklama Anı Kameralarda



İngiltere'de gün ortasında bir otobüste yaşanan olay güvenlik kameralarına böyle yansıdı.
22 yaşındaki Marcus Ball adlı adam otobüste yere yatırdığı Derek Spaulding'i yolcuların korkulu bakışları önünde beş kez bıçakladı.
Saldırgan kaçmayı başarırken, kasığından 5 santimetre derinliğinde ölümcül yaralar alan Spaulding kanlar içinde yere yığılıp kaldı. Hastaneye kaldırılan adam bir hafta yoğun bakımda kaldı ve hayati tehlikeyi atlattı.
Kasım 2007'de Streatham'de yaşanan olayın duruşması dün yapıldı. Ball, üç yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.
 
Hiç mi karışan olmamış ?.Hoş zomb-i şehr-i İstanbulda güpe gündüz adamı bıçaklayıp öldürdüler istiklal caddesinde o kalabalıkta insanlıktan çıkmış insanların şehrinde ne beklenebilirdi ki?.Allah yolumu o şehre birdaha düşürmesin yaşayanlarada kat kat sabırlar versin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...