SERžANT Üye Bi sorum olacak lütfen bir bakarmısınız ? Arkadaşlar benim telefonumda Symbian Lite 4.2 CFW Kurulu Ben bunun üstüne başka bir cfw atabilirmiyim.. yoksa box'la silmeliyimiyim ? direk jafla atacağım cfw'yi şu an ki cfw'nin üstüne atsam bi sorun olurmu ?
Arkadaşlar benim telefonumda Symbian Lite 4.2 CFW Kurulu Ben bunun üstüne başka bir cfw atabilirmiyim.. yoksa box'la silmeliyimiyim ? direk jafla atacağım cfw'yi şu an ki cfw'nin üstüne atsam bi sorun olurmu ?
PrınceOfPersia Üye yanlış anlamadıysam başka bi fw atıcan dimi ? şimdiki versiyonunla o cfwnin versionunu yazarmısın?
SERžANT Üye prınceofpersia' Alıntı: yanlış anlamadıysam başka bi fw atıcan dimi ? şimdiki versiyonunla o cfwnin versionunu yazarmısın? Genişletmek için tıkla ... rm-356 52.0.007 (şu an bendeki olan fw) rm-356 52.0.007 yüklemek istediğim fw bendeki fw'nin üstüne direk kursam arıza çıkarır mı ?
prınceofpersia' Alıntı: yanlış anlamadıysam başka bi fw atıcan dimi ? şimdiki versiyonunla o cfwnin versionunu yazarmısın? Genişletmek için tıkla ... rm-356 52.0.007 (şu an bendeki olan fw) rm-356 52.0.007 yüklemek istediğim fw bendeki fw'nin üstüne direk kursam arıza çıkarır mı ?