آنکارا Üye bi kac tane çesitli soru? bi kac tane sorum var: 1-turkiyede internetin hizi (speed) ne kadar? 2-turkiyede arabalarin fiyati kac? 3-turkiye televesiyon kanali kac tanedir?(uyduda degil,anten kanallari) 4-atv-show tv-kanal d-star-flash-kanal bir...bunlar devletin kanallarimi yoksa sahsi kanalarimi?
bi kac tane sorum var: 1-turkiyede internetin hizi (speed) ne kadar? 2-turkiyede arabalarin fiyati kac? 3-turkiye televesiyon kanali kac tanedir?(uyduda degil,anten kanallari) 4-atv-show tv-kanal d-star-flash-kanal bir...bunlar devletin kanallarimi yoksa sahsi kanalarimi?
Mustafa Furkan Üye آنکارا;1696226' Alıntı: 1-turkiyede internetin hizi (speed) ne kadar? Genişletmek için tıkla ... Emin değilim ama 4 megabit diye biliyorum ama 32 megabit olacak diye okumuştum haberlerde. آنکارا;1696226' Alıntı: 2-turkiyede arabalarin fiyati kac? Genişletmek için tıkla ... Marka ve modeline göre değişiyor. Hangi arabaları soruyorsun ? Samand diyorsan 17.000 TL'den başlıyor fiyatları. آنکارا;1696226' Alıntı: 3-turkiye televesiyon kanali kac tanedir?(uyduda degil,anten kanallari) Genişletmek için tıkla ... TRT 1, TRT 2, TRT 3, TRT Çocuk (4), Kanal D, Atv, Star TV, Kanal 7, Samanyolu TV, Meltem TV, Show TV, NTV, Fox TV, Flash TV, Cine 5, Kanal 1, TV 8 aklıma bunlar geldi şimdilik. آنکارا;1696226' Alıntı: 4-atv-show tv-kanal d-star-flash-kanal bir...bunlar devletin kanallarimi yoksa sahsi kanalarimi? Genişletmek için tıkla ... Bahsettiğin kanalların hepsi özel.. TRT kanalları devletindir. Diğerleri özeldir.
آنکارا;1696226' Alıntı: 1-turkiyede internetin hizi (speed) ne kadar? Genişletmek için tıkla ... Emin değilim ama 4 megabit diye biliyorum ama 32 megabit olacak diye okumuştum haberlerde. آنکارا;1696226' Alıntı: 2-turkiyede arabalarin fiyati kac? Genişletmek için tıkla ... Marka ve modeline göre değişiyor. Hangi arabaları soruyorsun ? Samand diyorsan 17.000 TL'den başlıyor fiyatları. آنکارا;1696226' Alıntı: 3-turkiye televesiyon kanali kac tanedir?(uyduda degil,anten kanallari) Genişletmek için tıkla ... TRT 1, TRT 2, TRT 3, TRT Çocuk (4), Kanal D, Atv, Star TV, Kanal 7, Samanyolu TV, Meltem TV, Show TV, NTV, Fox TV, Flash TV, Cine 5, Kanal 1, TV 8 aklıma bunlar geldi şimdilik. آنکارا;1696226' Alıntı: 4-atv-show tv-kanal d-star-flash-kanal bir...bunlar devletin kanallarimi yoksa sahsi kanalarimi? Genişletmek için tıkla ... Bahsettiğin kanalların hepsi özel.. TRT kanalları devletindir. Diğerleri özeldir.
researcher Üye benzinin litersini sor... ayrıca beni zamanında misafir etmis iranlı arkadasım ardavan'a da (ardy) selamlarımı yolluyorum...
benzinin litersini sor... ayrıca beni zamanında misafir etmis iranlı arkadasım ardavan'a da (ardy) selamlarımı yolluyorum...
Salih Baba™ Üye novelics' Alıntı: ayrıca beni zamanında misafir etmis iranlı arkadasım ardavan'a da (ardy) selamlarımı yolluyorum... Genişletmek için tıkla ... Bende buradan tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.....
novelics' Alıntı: ayrıca beni zamanında misafir etmis iranlı arkadasım ardavan'a da (ardy) selamlarımı yolluyorum... Genişletmek için tıkla ... Bende buradan tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.....