Revengeful
Emekli Yönetici
Ölmez. uyuşuyor sadece ve ya ölü taklidi yapıyor ya da bayılıyor. Nükleer saldırıya dayanıklı onlar
4 sn. süre ile raidi sık sonra böceği izleçok hızlı kaçıyor ama raid
binlerce senedir tükenmeyen canı türlerinden biri
Ölmez. uyuşuyor sadece ve ya ölü taklidi yapıyor ya da bayılıyor. Nükleer saldırıya dayanıklı onlar
1 hafta yaşıyor sonra açlıktan ölüyor günde 5 km yol yapabiliyor nasıl canlılar anlamadım ama çok zekiler bunu anladım tecrübe yaptım yanına yaklaşın sessizce sizi keser birşey yapacağını anlarsa vınnKafası olmadan yaşayabiliyor dengesiz..
Hamam böceği ise böcek ilacı biraz zor etki eder. Dayanıklılar
sizin evin tavanı nekadar yüksekmiş bana lazım kafamı eğiyom odaya girerken
4 sn. süre ile raidi sık sonra böceği izleçok hızlı kaçıyor ama raid
Senin gibi dinine düşkün birinin böyle bir şey yapması çok yazık. Hayvanları zaten yakalamışsın ama sen işkence etmişsin. Onlarda canlı sonuçta.. onları dışarı evin yakınlarından uzak bir yere atsaydın belki sevap bile kazanırdın..ben onları bulup kavanoza tıkıyorum tıkamadan önce ilacı sıkıyorum sonra kavanozun kapağını kapatıyorum
Senin gibi dinine düşkün birinin böyle bir şey yapması çok yazık. Hayvanları zaten yakalamışsın ama sen işkence etmişsin. Onlarda canlı sonuçta.. onları dışarı evin yakınlarından uzak bir yere atsaydın belki sevap bile kazanırdın..
- - - Eklendi - - -
Ben böcekleri öldürmeden yana değilim. Yakalayıp balkondan aşağı atıyorum. Zaten dayanıklı oldukları için ölmüyorlar düştüklerinde
İntikamı soğuk yenen bir yemektir. Zayıf anını bekliyor.beyler ben o zaman ayvayı yedim
İntikamı soğuk yenen bir yemektir. Zayıf anını bekliyor.
- - - Eklendi - - -
Uyurken ağzının içine girecek
Bir daha sıkarım öldirene kadar sıkarımSıktığın zehri sana karşı uygulayacak
Bağışıklık kazanmıştır. O artık bir süper böcek
Bir daha sıkarım öldirene kadar sıkarım
amaan neyse kralı gelsin
Bir de benim yatagın ayakları hariç hiç biryerle teması yok nasıl gelcek bu
Açılın ben hemşireyim
Havada mı yatıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?