zaza Üye ΛKƧİ;2902222' Alıntı: esıt cıkmaz dıe umuyorum karıstırmayın oraları Genişletmek için tıkla ... ya bir farkla a yada b çıkarsa eşit olunca zaten anladık bir fark olunca hemen o eşitliğe hala yakın gibi duruyo
ΛKƧİ;2902222' Alıntı: esıt cıkmaz dıe umuyorum karıstırmayın oraları Genişletmek için tıkla ... ya bir farkla a yada b çıkarsa eşit olunca zaten anladık bir fark olunca hemen o eşitliğe hala yakın gibi duruyo
X-LifeHard Üye Kadın yada erkek yerine sağ sol siyah beyaz da diyebilirlerde, nelerle uğraşıyolar bu bilim adamlarıda
Kadın yada erkek yerine sağ sol siyah beyaz da diyebilirlerde, nelerle uğraşıyolar bu bilim adamlarıda
zaza Üye X-LifeHard' Alıntı: Kadın yada erkek yerine sağ sol siyah beyaz da diyebilirlerde, nelerle uğraşıyolar bu bilim adamlarıda Genişletmek için tıkla ... bence bilim adamı olayım diye okadar çalışa çalışa kafayı yediler ÇATLAK profesör bunun bir örneği
X-LifeHard' Alıntı: Kadın yada erkek yerine sağ sol siyah beyaz da diyebilirlerde, nelerle uğraşıyolar bu bilim adamlarıda Genişletmek için tıkla ... bence bilim adamı olayım diye okadar çalışa çalışa kafayı yediler ÇATLAK profesör bunun bir örneği
X-LifeHard Üye Bence bu tür saçma testleride insanların piskolojisini incelemek için kullanabiliyorlardır
zaza Üye X-LifeHard' Alıntı: Bence bu tür saçma testleride insanların piskolojisini incelemek için kullanabiliyorlardır Genişletmek için tıkla ... karşımda kim var acaba ne okuyon sen
X-LifeHard' Alıntı: Bence bu tür saçma testleride insanların piskolojisini incelemek için kullanabiliyorlardır Genişletmek için tıkla ... karşımda kim var acaba ne okuyon sen
zaza Üye X-LifeHard' Alıntı: Ben sadece hayatın bana öğrettiklerini söylüyorum Genişletmek için tıkla ... şu yaşını gerçek yazsaydında neler yaşadığını az çok tahmin edeydik
X-LifeHard' Alıntı: Ben sadece hayatın bana öğrettiklerini söylüyorum Genişletmek için tıkla ... şu yaşını gerçek yazsaydında neler yaşadığını az çok tahmin edeydik