abdulkadiratik
Üye
-
Konu Sahibi
-
SM-G920I modeline yüklenirmi bi sıkıntı çıkar mı?Fransa romunu yükleyin türkçe mevcut ve rom stabil
Yüklenir F hepsine yükleniyor bildiğim kadarıyla, benimkide FQ modeli F yükledim.SM-G920I modeline yüklenirmi bi sıkıntı çıkar mı?
920I modelinde avrupa ülkrleri yok afrika ülkeleri yni sri lnka nepal hindistn gibi ülkeler var...
FQ'yu yüklemeyede çalıştım 4 dosyalı yöntemle fail veriodu.Yüklenir F hepsine yükleniyor bildiğim kadarıyla, benimkide FQ modeli F yükledim.
FQ zaten yukleyemezsin. F yukleyeceksinFQ'yu yüklemeyede çalıştım 4 dosyalı yöntemle fail veriodu.
Nse yarın pc başında denim bi
Sagıl @Bahadir_fb
Neden acaba tr romu diye onu yüklim demiştim bnde...FQ zaten yukleyemezsin. F yukleyeceksin
Türkiye romunu kabul etmeyecektir cihaz. F global olduğu için yükleniyor.Neden acaba tr romu diye onu yüklim demiştim bnde...
Peki f olarak en iyisi fransa mı yoksa ingiltere filanmı yüklim?
Ben daha 2 ci gelen güncellemeyi alamadım adam 3 cü yu alçakTürkiye romunu kabul etmeyecektir cihaz. F global olduğu için yükleniyor.
Ben Fransa romunu kullanıyorum gayet iyi ve ram sıkıntısı yok ama bir güncelleme daha alacaktır herhalde göze gelmeyen ufak tefek sıkıntılar mevcut hala
Sen bekle senin sıran gelmedi dahaBen daha 2 ci gelen güncellemeyi alamadım adam 3 cü yu alçak
Türkiye romunu kabul etmeyecektir cihaz. F global olduğu için yükleniyor.
Ben Fransa romunu kullanıyorum gayet iyi ve ram sıkıntısı yok ama bir güncelleme daha alacaktır herhalde göze gelmeyen ufak tefek sıkıntılar mevcut hala
Yeni Fransa güncellemesinde ram sıkıntısı yok %70 civarında çalışıyor cihaz.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Daa yeni format attım şu hale bak 3gb ram neyine yetmiyo bu telin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?