H0lligan Üye eflatun987' Alıntı: Benim sayemde bu sarkıyı bugün dinleyen ve öğrenen olmuş. Haaaa bu arada benim hiç olmamıştı... Gitsede olur. Ama dönerse fena olmaz. Genişletmek için tıkla ... Doner 2.5 kesimmi bitane hocam
eflatun987' Alıntı: Benim sayemde bu sarkıyı bugün dinleyen ve öğrenen olmuş. Haaaa bu arada benim hiç olmamıştı... Gitsede olur. Ama dönerse fena olmaz. Genişletmek için tıkla ... Doner 2.5 kesimmi bitane hocam
eflatun987 Üye H0lligan' Alıntı: Doner 2.5 kesimmi bitane hocam Genişletmek için tıkla ... Harika olur acikmistim. Bu arada okuldan son haberler kimde
H0lligan' Alıntı: Doner 2.5 kesimmi bitane hocam Genişletmek için tıkla ... Harika olur acikmistim. Bu arada okuldan son haberler kimde
H0lligan Üye eflatun987' Alıntı: Harika olur acikmistim. Bu arada okuldan son haberler kimde Genişletmek için tıkla ... Bende hocam dagattim herkese birer doner dedim herkes bunlari yer evine doner tamam dediler doner de kalsin diyip donduler donersiz donduler sonuc olarak bu arada once para
eflatun987' Alıntı: Harika olur acikmistim. Bu arada okuldan son haberler kimde Genişletmek için tıkla ... Bende hocam dagattim herkese birer doner dedim herkes bunlari yer evine doner tamam dediler doner de kalsin diyip donduler donersiz donduler sonuc olarak bu arada once para
Baydırman Moderator eflatun987' Alıntı: Benim sayemde bu sarkıyı bugün dinleyen ve öğrenen olmuş. Haaaa bu arada benim hiç olmamıştı... Gitsede olur. Ama dönerse fena olmaz. Genişletmek için tıkla ... Yoo biliyordum zaten
eflatun987' Alıntı: Benim sayemde bu sarkıyı bugün dinleyen ve öğrenen olmuş. Haaaa bu arada benim hiç olmamıştı... Gitsede olur. Ama dönerse fena olmaz. Genişletmek için tıkla ... Yoo biliyordum zaten
H0lligan Üye eflatun987' Alıntı: Bilmek ayricaliktir... Fakat bilmemek güzeldir. En önemlisi öğrenmemek yetenektir... Genişletmek için tıkla ... :
eflatun987' Alıntı: Bilmek ayricaliktir... Fakat bilmemek güzeldir. En önemlisi öğrenmemek yetenektir... Genişletmek için tıkla ... :
Baydırman Moderator eflatun987' Alıntı: Bilmek ayricaliktir... Fakat bilmemek güzeldir. En önemlisi öğrenmemek yetenektir... Genişletmek için tıkla ... Cahillik mutluluktur.
eflatun987' Alıntı: Bilmek ayricaliktir... Fakat bilmemek güzeldir. En önemlisi öğrenmemek yetenektir... Genişletmek için tıkla ... Cahillik mutluluktur.
H0lligan Üye Genc007' Alıntı: Cahillik mutluluktur. Genişletmek için tıkla ... Cahil oldugunu bilmen ayri bir bilgi
Genc007' Alıntı: Cahillik mutluluktur. Genişletmek için tıkla ... Cahil oldugunu bilmen ayri bir bilgi
Baydırman Moderator H0lligan' Alıntı: Cahil oldugunu bilmen ayri bir bilgi Genişletmek için tıkla ... Mutluyum demedim.
Baydırman Moderator H0lligan' Alıntı: Mutsuzumda demedin Genişletmek için tıkla ... Allah ebeveynlerine sabır versin.
H0lligan Üye Genc007' Alıntı: Allah ebeveynlerine sabır versin. Genişletmek için tıkla ... Amin cümleten bro