Beyler Nolur yardım edin

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Nolur yardım edin
Teknosadan 26.05.2013 tarihinde brighstar garantili desire sv aldım, 2 ay sonra şarjı %40 civarına geldiğinde kendi kendine kapanmaya başladı, yolladım servise 11.07.2013 tarihinde bugün teknosadan aradılar "cihazınızda kullanıcı kaynaklı bi sorun bulunmuş 125 TL isyolar" diye. Ama ben telefona gözüm gibi baktım oyun bile yüklemedim, sadece güncelleştirmeleri yaptım ne yapmalıyım??? Tüketici haklarına versem haklı çıkarmıyım???? ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun

- - - Eklendi - - -

up up up

- - - Eklendi - - -

yokmu kimse yaa

Böyle bir sorun kullanıcı hatası olamaz. Tüketici haklarına başvurabilirsiniz.Ama orda da senin gibi binlerce insan var. Teknosa'yı arayıp ağzı laf yapan birisiyle konuştur. Bi ihtimal olur belki.

ginaz

Üye

Güncellemeden kaynaklanan bir yazılım problemi olabilir. Oda kullanıcı hatası olarak değerlendirilmiştir büyük ihtimalle.

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
Böyle bir sorun kullanıcı hatası olamaz. Tüketici haklarına başvurabilirsiniz.Ama orda da senin gibi binlerce insan var. Teknosa'yı arayıp ağzı laf yapan birisiyle konuştur. Bi ihtimal olur belki.
teknosanın suçu yok, suç brighstarda, ben konuştum öyle dediler

- - - Eklendi - - -

Güncellemeden kaynaklanan bir yazılım problemi olabilir. Oda kullanıcı hatası olarak değerlendirilmiştir büyük ihtimalle.
ne yapmam gerekiyo bu durumda?

- - - Eklendi - - -

Güncelleme'yi geri al ya da farklı bir Rom yükle belki düzelir
ben hakkımı yasal olarak arayayımda bakarım

Güncelleme'yi geri al ya da farklı bir Rom yükle belki düzelir

ginaz

Üye
teknosanın suçu yok, suç brighstarda, ben konuştum öyle dediler

- - - Eklendi - - -

ne yapmam gerekiyo bu durumda?

- - - Eklendi - - -

ben hakkımı yasal olarak arayayımda bakarım

Bence sorun neymiş tam olarak öğren. Telefon sendemi yoksa hala garantidemi

batarya kalibrasyonu yapmayı denemişmiydin

ayrıca telefonda biraz sert konuş yinede sorun çıkarırlarsa tüketici haklarına ver

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
beyler güncelim, aradım kullanıcı hatası ses tuşunun ordan hasar almış dediler garanti dışı kalmış dediler, dedim ben yapmadım falan inanmazsan resim atalım dediler atmadılar, tüketici haklarına gittim telefonu aldıktan sonra verilen kağıdı al bize gel bilirkişi bilir dediler, bekliyorum.
Not: telefonu 1 kez bile yere düşürmedim, hasar vermediğimi eminim zaten olsa bile bunun o sorunu etkileyeceğini sanmıyorum bu sorunu sadece ben yaşamıyorum

teknosa satiyorsa arkasinda durmali millet bosa mi fahis para veriyor teknosaya

- - - Eklendi - - -

belki kargoda yada garantide kirilna olup sucu sana atiyor olabilirler

blackaid

Üye
zaten hep öyle olur cihazın hatalarına kullanıcı hatası derler