mehmettech
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sizce birisi çıkar birazdan şu kadar kazanıyoruz dermi? Siz dermisiniz?selamün aleyküm maxicep,
herhalde başlığı okuyunca siteyi hacklemeyi falan teklif ettigimi sandinızAma amacım öyle değil.Diğer forumlarda dolaşıyorumda en pratik olan bizimkisi ancak, onlarda sadece yogunluk var ve nerdeyse açılan hiçbir konuya bilgili veya anlamlı bir cevap yok
ama maxicepte bu tam tersi bence bizim sadece şu yoğunluk sorununu halletmemiz gerek. sizin önerileriniz neler knklar ?
bu arada yalnis anlamayında site yöneticileri ne kadar kazanıyorsunuz aylık ? (meraktan soruyorum)
maxicep yoğun günlerini geride bıraktı, yorgun günlerinde şimdiYok yaw dh de 4600küsür alan varda bizdeki ne alemde merak ettim.
diğer sorumu unutmayalim
maxicepe nasıl yogunluk kazandırırız ?
Sizce birisi çıkar birazdan şu kadar kazanıyoruz dermi? Siz dermisiniz?
Çoğu derken, para alan bir kısmı kimlerBildigim kadari ile modlarin cogu bedavaya calisiyor.
Adminler hakkinda fikrim yok
Çoğu derken, para alan bir kısmı kimler
Mod ücret almaz admin ise reklam gelirine göre masrafı ya çıkarır yada fazla kalırsa birşeyler alır . Reklam cok önemli Adnese ve özel reklamlar . Tabiki ki özel reklam daha önemli . Bide adminler bütçesi iyi değilse üyelerin vereceği bağış cok önemli
Adam modlara ücret vermiyor, üstüne üstlük üyeleri soyacakModlara niye ucret vermiyorsun?
Onlarin hakki yokmu ucret almaya o kadar calisiyorlar
eskiden yönetici arkadaşlar her hafta yarışma düzenler di şimdi ise yarışmanın y si bile yok tekrar yarışmalar düzenlense aktif üye sayısı artar
çoğunun tapatalk uygunluğu yok o yüzden bu forumu sevmistimBence bu forumu dh ile kıyaslamayın orası gerçekten ileri derece uçmuş bi forum
ama bu forumu sırf kolay arayüzünden dolayı daha çok seviyorum arkadaş
maxicep i tek geçeriim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?