polluxea♪ Üye Konu Sahibi dostum C7'ler braz beklemede malesef....ama bu versiyon ii cidden deycek beklemenize
Re13eL Üye Emre-07' Alıntı: hep biz bekliyoruz hocam adaletsizlik bu... Genişletmek için tıkla ... c6 cıları düşün bide onlara belle bile gelmedi daha
Emre-07' Alıntı: hep biz bekliyoruz hocam adaletsizlik bu... Genişletmek için tıkla ... c6 cıları düşün bide onlara belle bile gelmedi daha
Esendağlı Üye Re13eL' Alıntı: c6 cıları düşün bide onlara belle bile gelmedi daha Genişletmek için tıkla ... İnanın belle beklediğmize değecek
Re13eL' Alıntı: c6 cıları düşün bide onlara belle bile gelmedi daha Genişletmek için tıkla ... İnanın belle beklediğmize değecek
Re13eL Üye Esendağlı' Alıntı: İnanın belle beklediğmize değecek Genişletmek için tıkla ... ben kullanıyorum zaten c7 de annaya göre gerçekten güzel bugün efectte yükledim tam oldu.
Esendağlı' Alıntı: İnanın belle beklediğmize değecek Genişletmek için tıkla ... ben kullanıyorum zaten c7 de annaya göre gerçekten güzel bugün efectte yükledim tam oldu.
SuaT6027 Üye gunden gune guzellesıyor cunku her surum apayrı bır hava katıyor telefona.. bu surum benı mest ettı..
gunden gune guzellesıyor cunku her surum apayrı bır hava katıyor telefona.. bu surum benı mest ettı..
Esendağlı Üye SuaT6027' Alıntı: gunden gune guzellesıyor cunku her surum apayrı bır hava katıyor telefona.. bu surum benı mest ettı.. Genişletmek için tıkla ...
SuaT6027' Alıntı: gunden gune guzellesıyor cunku her surum apayrı bır hava katıyor telefona.. bu surum benı mest ettı.. Genişletmek için tıkla ...