beyler daha yeni cıktı buyrun TAYLOR pro edition belle cfw v111.030.0609

takozali

Üye
yabancı bir sitede denenmiş 25.7 anna üzerine yüklenebilir diyor. umarım doğrudur.downgrade den kurtuluruz

Konu Sahibi
dostum nasıl yükledn anlatsana bi

takozali

Üye
benim daha deneme fırsatım olmadı işteyim akşama deniycem

----------Eklendi @ 16:21:47 ---------- Yazıldı @ 16:12:47 ----------

yalnız videoda v111.030.0607 sürümün kurulumunu anlatmış .
daha önce attığım adım adım resim kurulumunda
v111.030.0609 u anlatmış.

takozali

Üye
yükleyen yokmu arkadaşlar. bi anlatsın

----------Eklendi @ 16:27:03 ---------- Yazıldı @ 16:26:11 ----------

burda

bizim e7 lere de biri el atsa.... Artik kendim bakicaam nokia cooker ile. Telefona bi zarar veririm diye korkuyorum

takozali

Üye
anladığım kadarıyla yükleme için anna ve diğer alt sürümleri üzerine yüklenebilir. demiş
3. Note that Your phone doesn't need to be on Symbian Anna, it could be even on PR 1.0.

ЯReiS

Üye
Dil sorun oldu bi turlu tr yapamadim..bunda yeni ozellikler onun icin eski cfw ninki tam tr yapmiyor..700 ve 701 in tr dosylarini aldim ekledim hata veriyor..tr yapan olursa cok iyi surum harika olmus..

Konu Sahibi
valla ben ingilizce de kullanrm hiç sorun degil zaten öyle kullanyodum bi önceki sürümü..brazdan deniyip sonucu yazcam sanrm ilk deneyen ben olcam bu sürümü

takozali

Üye
onu tr yapacak arkadaşlar var cfw yazan arkadaşlar bunun üstesinden gelir inşallah. hadi hayırlısı

takozali

Üye
polluxea♪;4123590' Alıntı:
valla ben ingilizce de kullanrm hiç sorun degil zaten öyle kullanyodum bi önceki sürümü..brazdan deniyip sonucu yazcam sanrm ilk deneyen ben olcam bu sürümü [/QUOT
dene valla meraktan çıldırdım .

Emre-45

Üye
kurtulus usta bunu turkce yapabılır mısın ?

valent

Üye
Bunu ancak kurtuluş reis türkçe yapar.yapsada çatır çatır yüklesek...

ustura42

Üye
arkadaşlar ben yüzde 80 tr ye çevirdim. şuan hala uğraşıyorum

Gayet hızlı. İlginçtir yazılım güncelleme desteği çalışıyor. Nokiadan güncelleme alabiliyor. Çok çok hızlı. Programlar hızlı açılıyor

Emre-45

Üye
türkçeye ceviecek var mı arkadaslar tamamen