Beyin göçü..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

looney

Üye
    Konu Sahibi
Beyin göçü..
beyin göçü...

selam herkese,

Hava güzel olunca herkes dışarı çıkar ya da çıkıyormuş gibi yapar sonuçta çıkar kimisi yataktan çıkar, kimisi balkona çıkar, kimisi dışarı çıkar ,kimisi kabuğundan çıkar.. kabuğundan çıkmak neden kabuk içinde yaşamak yaralı olmanın bir sebebi mi yoksa yumurta mı tavukdan tavuk mu yumurtadan yoksa yumurta mı ? neyse sonuçta hep böyle bir soru vardır.. insanlar yumurtlamaz.. ama laf yumurtlar, laf yumurtlmak tavuk olduğumuzun garantisi değil sonuçta balinalar yumurtlasaydı titanik belki bu yumurtaya çarpıp batacaktı, buz dağına çarptı battı gitti.. zaten malzemenden çalmışlar geçen bir yerde felan okudum galiba.. koca gemiler nasıl gidiyor suyun üstünde ama küçücük bir demir parcası atın hemen batıyor demek gemiler garip demirden yüzen yüzgeçsiz ve solungançsız deniz mahsülü.. deniz mahsülü yemek iyimiş küçük olduğum zamanlar da bana balık yağı yediyorlardı böyle küçük sarı kapsül gibiydi plastik gibi neden yedim niçin yedim anlamadım yedik işte.. hapı yutmak var, hapı yutan kişi ya iyileşir ya da gerçekden hapı yutmuş olur ki neyse.. doktorlar hemen ilaç yazarlar nasıl yazıyorlar nereden bil,yor içine doğmuyor sonuçta 6 yıl okuyor.. tıp fakültesine girmek için uzay geometrisi bilmek gerekiyor mu küçük bir çocuk olduğum zamanlar da ‘ne olacaksın’ sorusuna doktor olacağım derdim yavaşa yavaş idrak edince 6 yıl felan filan yaa şey küçüktüm çocuktum top oynadım.. bir gün top oynarken topun üstüne bastım ve düştüm topun üstüne basmamak gerektiğini kavradım.. kavramak sıkıca tutmak ee! şimdi beynim bu olayı sıkıca tutu mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...