fuldam Üye hesap makinası bana çok lazım ama şifreyi bulamıyorum --------------- Ekleme --------------- komanda arkadaş şifreyi aldım ama yükleyemedim süres, geçmiş mesajı aldım
hesap makinası bana çok lazım ama şifreyi bulamıyorum --------------- Ekleme --------------- komanda arkadaş şifreyi aldım ama yükleyemedim süres, geçmiş mesajı aldım
sweeperonur Üye dostlar bunun içindeki kg.exe yi çalıştıramadım. kırmak için bilgileri bilen var mı? ------------------------- derken win98 uyumlu açınca sorun olmadı
dostlar bunun içindeki kg.exe yi çalıştıramadım. kırmak için bilgileri bilen var mı? ------------------------- derken win98 uyumlu açınca sorun olmadı
micmic Üye saolasın dostum çok işime yarayacak bu program. 6220 classic te kurdum. 15 gunluk deneme surumu ama yanında ****** ile oluyor. NoLife arkadaşımız bu programı türkçeye çevirmiş ama bende çalışmadı. Emeğine sağlık.
saolasın dostum çok işime yarayacak bu program. 6220 classic te kurdum. 15 gunluk deneme surumu ama yanında ****** ile oluyor. NoLife arkadaşımız bu programı türkçeye çevirmiş ama bende çalışmadı. Emeğine sağlık.