Hocam bu programı yükledim çalıstı tamam ama.
Telefona flash attım (cfw kurdum).C6v40 larda arama yapamama sorunu basladı hiçbir sekilde arama yapamıyorum ne arama tusu ile nede ekrandan.Arama tusuna bas bas dur tepkisiz kalıyor arama yapamıyor ve aranırkende tepki yok telefonum aranıyor ama ekranda arandıgına dair hiçbir belirti yok.*#06# yaptıgımda da imei gözükmüyor zaten sanırım bu yüzden arama sorunu yasıyorum..
Hafıza kartını biçimlendirdim sorun hala aynı.Sebebini ve çözümünü bilen var mı acaba
( Not bu sorunlar orjinal fw'de olmamaktadır )
Hocam bu programı yükledim çalıstı tamam ama.
Telefona flash attım (cfw kurdum).C6v40 larda arama yapamama sorunu basladı hiçbir sekilde arama yapamıyorum ne arama tusu ile nede ekrandan.Arama tusuna bas bas dur tepkisiz kalıyor arama yapamıyor ve aranırkende tepki yok telefonum aranıyor ama ekranda arandıgına dair hiçbir belirti yok.*#06# yaptıgımda da imei gözükmüyor zaten sanırım bu yüzden arama sorunu yasıyorum..
Hafıza kartını biçimlendirdim sorun hala aynı.Sebebini ve çözümünü bilen var mı acaba
( Not bu sorunlar orjinal fw'de olmamaktadır )
Cfw sorunlu degil hocam önceden kullandıgım cfw'yi hiç modifiye etmeden tekrar basıyorum ama sorun var.
Orjinal fw'de zaten sorun yok ama cfw kullanamıyorum.Bazı cfw'lerde sorun olmuyo ama aynı cfw'yi bi süre sonra tekrar flashladıgımda aynı sorun oluyo.Acaba rom'da mı bir sorun oldu flash atarken yoksa program mı sorunlu.Arastırırken birisinin daha aynı konudan muzdarip oldugunu gördüm.