evo_8 Üye teşekkürler eline sağlık ya ben bir soracam şimsi ****** de email ve imei istiyor bu bir sorun oluşturur mu
teşekkürler eline sağlık ya ben bir soracam şimsi ****** de email ve imei istiyor bu bir sorun oluşturur mu
azap_sehri Üye dostum çok saol ama dosya kurulumunda hata verıyor anlamadım neden _? yardımcı olabilirmisin _?
Samsunspor Emekli Yönetici azap_sehri' Alıntı: dostum çok saol ama dosya kurulumunda hata verıyor anlamadım neden _? yardımcı olabilirmisin _? Genişletmek için tıkla ... Nasıl bir hata ? Nasıl bir uyarı veriyor tam şekli ile yazarsan yardımcı olalım
azap_sehri' Alıntı: dostum çok saol ama dosya kurulumunda hata verıyor anlamadım neden _? yardımcı olabilirmisin _? Genişletmek için tıkla ... Nasıl bir hata ? Nasıl bir uyarı veriyor tam şekli ile yazarsan yardımcı olalım
muratserdarözde Üye arkadaşım nasıl yükleyecez bunu telefona ****** diye bir dosya var nedir nasıl yükleyecez bir anlatırsanız çok sevinirim.
arkadaşım nasıl yükleyecez bunu telefona ****** diye bir dosya var nedir nasıl yükleyecez bir anlatırsanız çok sevinirim.
hk35 Üye kanki teşekkür ederim program N95 te sorunsuz çalışıyo.şimdi yaprak dökümü zamanı uzun ve kapkara bi liste oluşturmam lazım saygılar.
kanki teşekkür ederim program N95 te sorunsuz çalışıyo.şimdi yaprak dökümü zamanı uzun ve kapkara bi liste oluşturmam lazım saygılar.