catkara_emre Üye ne yaptıysam çözemedim yüklenemiyor dahili bileşen diyor nokıa n95 8gb de kaç kere seftitikaladdım ama yınede olmadı ne yapmalıyım?
ne yaptıysam çözemedim yüklenemiyor dahili bileşen diyor nokıa n95 8gb de kaç kere seftitikaladdım ama yınede olmadı ne yapmalıyım?
Yusuf_EMRE Üye Konu Sahibi catkara_emre' Alıntı: ne yaptıysam çözemedim yüklenemiyor dahili bileşen diyor nokıa n95 8gb de kaç kere seftitikaladdım ama yınede olmadı ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla ... Telefon açılışında herhangi bir ses çıkaran bir program bul Ben onu değiştip besmeleyi ekliyeyim kardeşim
catkara_emre' Alıntı: ne yaptıysam çözemedim yüklenemiyor dahili bileşen diyor nokıa n95 8gb de kaç kere seftitikaladdım ama yınede olmadı ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla ... Telefon açılışında herhangi bir ses çıkaran bir program bul Ben onu değiştip besmeleyi ekliyeyim kardeşim
Yusuf_EMRE Üye Konu Sahibi komsul' Alıntı: ilgi ve alakan için çok teşekkür ederim kardeş saol ALLAH RAZI OLSUN Genişletmek için tıkla ... sağol kardeşim Cümlemizden
komsul' Alıntı: ilgi ve alakan için çok teşekkür ederim kardeş saol ALLAH RAZI OLSUN Genişletmek için tıkla ... sağol kardeşim Cümlemizden
knight rider Üye Ben de imzalayıp telefona attım fakat dahili bileşen diyerek yüklenemiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben de imzalayıp telefona attım fakat dahili bileşen diyerek yüklenemiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
ramazan başkan Üye eline sağlık yusuf ama benim n70 e olmuyor nedeni ne ? bu ve diğergüzel programları yükleyemedim yardımcı olsursan sewinirim
eline sağlık yusuf ama benim n70 e olmuyor nedeni ne ? bu ve diğergüzel programları yükleyemedim yardımcı olsursan sewinirim
Yusuf_EMRE Üye Konu Sahibi ramazan başkan' Alıntı: eline sağlık yusuf ama benim n70 e olmuyor nedeni ne ? bu ve diğergüzel programları yükleyemedim yardımcı olsursan sewinirim Genişletmek için tıkla ... Kardeşim senin N70'in işletim sistemi farklı S60v2 Buradaki programlar ise S60v3/S60v5 içindir Yapabilecek hiçbirşey yok üzgünüm.
ramazan başkan' Alıntı: eline sağlık yusuf ama benim n70 e olmuyor nedeni ne ? bu ve diğergüzel programları yükleyemedim yardımcı olsursan sewinirim Genişletmek için tıkla ... Kardeşim senin N70'in işletim sistemi farklı S60v2 Buradaki programlar ise S60v3/S60v5 içindir Yapabilecek hiçbirşey yok üzgünüm.
Yusuf_EMRE Üye Konu Sahibi misafir484' Alıntı: teşekkürler kardeşim her hayrın başı bismillah tır... Genişletmek için tıkla ... Güle güle kullan kardeşim Eyvallah
misafir484' Alıntı: teşekkürler kardeşim her hayrın başı bismillah tır... Genişletmek için tıkla ... Güle güle kullan kardeşim Eyvallah