Beşiktaşın Yeni Transferi Deivson Rogerio Da Silva, Sağlık Kontrolünden Geçti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Beşiktaşın Yeni Transferi Deivson Rogerio Da Silva, Sağlık Kontrolünden Geçti.
İSTANBUL - Brezilya’nın Corinthians Kulübü’nden sezon sonuna dek kiralanan vedün gece İstanbul’a gelen “Bobo” lakaplı Brezilyalı forvet oyuncusu Cuma sabahı Kadıköy Acıbadem Hastanesi’nde sağlık testlerine tabi tutuldu.

Sağlık kontrollerinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Deivson, tek hedefinin atacağı gollerle yeni takımına katkıda bulunmak olduğunu vurgulayarak, “Burada olmaktan dolayı mutluyum. En kısa zamanda da antrenmanlarıma başlayıp, takıma adapte olmak istiyorum” dedi.

Beşiktaş’ı daha önceden tanıdığını ve siyah-beyazlıların eski oyuncusu, yurttaşı Carlos Antonio Zago’dan güzel şeyler duyduğunu dile getiren Deivson, gol atmakta sıkıntı yaşadığı şeklinde yöneltilen bir soru üzerine ise “Brezilya’da sezon zaten yeni başlıyor. Geçtiğimiz sezon Güney Amerika’nın en önemli ikinci kupası olarak adlandırılan Copa Sudamericana’da Pumas takımına karşı gol atmıştım” demekle yetindi.

Brezilyalı futbolcu için basın önünde imza töreni düzenlenmeyeceği bildirildi. Deivson, yeni takımıyla ilk antrenmanına, Cuma akşamki basına kapalı çalışmada çıkacak.

Yıl sonunda satış opsiyonlu olmak kaydıyla sezon sonuna kadar 150 bin ABD Doları bedelle kiralanan Deivson, 21 yaşında ve 1.86 metre boyunda.

Kaynak: NTVMSNBC
AA
Güncelleme: 12:42 TSİ 03 Şubat 2006 Cuma

--------

Hayırlı olsun... Umarım Bobo da Türkiye'deki şımarık genç futbolcu profiline uyum sağlamaz...
 

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Acaba nasıl futbolcu 5-6 maç beklemek lazım tam durumunu görmek için..
 

Gokhan43

Üye
İnşallah faydalı olur ve şişirilmez...
 
    Konu Sahibi
Zaten basın önünde imza attırılmayacakmış... Yönetim ders almışa benziyor...
 

Caine

Üye
hayırlısı olur inşallah
 

VoLo

Üye
hayırlısı olsun bakalım görücez nası topçu olduğunu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...