CryDaqqeR Üye arslansem' Alıntı: Benim açtığım konularda yanlış olmaz Genişletmek için tıkla ... eline klavyene sağlık adaş şöyle lehimize bi kaç konu daha açıver
arslansem' Alıntı: Benim açtığım konularda yanlış olmaz Genişletmek için tıkla ... eline klavyene sağlık adaş şöyle lehimize bi kaç konu daha açıver
arslansem Üye Konu Sahibi CryDaqqeR' Alıntı: eline klavyene sağlık adaş şöyle lehimize bi kaç konu daha açıver Genişletmek için tıkla ... Mustafa Denizli bıraktı Schuster geldi diye konu açtım.Resmi sitede Mustafa Denizli devam ediyor denildi,yalanlandı.Ama sonra önce Denizli gitti,3 gün sonra Schuster imzaladı.Sözüme geldiler Sağlam kaynak
CryDaqqeR' Alıntı: eline klavyene sağlık adaş şöyle lehimize bi kaç konu daha açıver Genişletmek için tıkla ... Mustafa Denizli bıraktı Schuster geldi diye konu açtım.Resmi sitede Mustafa Denizli devam ediyor denildi,yalanlandı.Ama sonra önce Denizli gitti,3 gün sonra Schuster imzaladı.Sözüme geldiler Sağlam kaynak
CryDaqqeR Üye Anıl Umut' Alıntı: arslansem; Klose'yi de de istiyoruz : )) haydi klavyene kuvet..: )) Genişletmek için tıkla ...
Anıl Umut' Alıntı: arslansem; Klose'yi de de istiyoruz : )) haydi klavyene kuvet..: )) Genişletmek için tıkla ...
'Davut Üye Geldi ha... Gelmesini bende istiyordum...Umarım iyi bir futbol ortaya koyar... Başarılı olmasını bende isterim sevdiğim oyunculardan biri...
Geldi ha... Gelmesini bende istiyordum...Umarım iyi bir futbol ortaya koyar... Başarılı olmasını bende isterim sevdiğim oyunculardan biri...