Benq P50

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tazz

Üye
    Konu Sahibi
Benq P50
bende benq p50 pocet pc var ama malesef wındo2 mobıle 2003 işletim sistemi var.malesef dıyorum cunku ıngılızce ve pda ve pc pocet ların hepsı ıngılızceymıs.daha dogrusu wındos mobıle 2003 işleçişerın kullanan makınalar.. pekı bunun turkçesini bulamazmıyız..yanı ara yuzu turce yapmazmıyız..yazımı bulamazmıyız..bu konuda yardımcı olursanız sevınırım.pc mden cok memnunum.ıngılızce kullanmaya alıstım gibi ama yınede olumuyor ya.turce daha rahat dıye dusunuyorum

<div class='quotetop'>(tazz &#064; Apr 26 2006, 11&#58;19 PM) [post=323463]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bende benq p50 pocet pc var ama malesef wındo2 mobıle 2003 işletim sistemi var.malesef dıyorum cunku ıngılızce ve pda ve pc pocet ların hepsı ıngılızceymıs.daha dogrusu wındos mobıle 2003 işleçişerın kullanan makınalar.. pekı bunun turkçesini bulamazmıyız..yanı ara yuzu turce yapmazmıyız..yazımı bulamazmıyız..bu konuda yardımcı olursanız sevınırım.pc mden cok memnunum.ıngılızce kullanmaya alıstım gibi ama yınede olumuyor ya.turce daha rahat dıye dusunuyorum
[/b][/quote]
Servisine sorarsan onlar Türkçe yazılım yükleyebilirler. Bu arada elindeki çok ii bi cihaz kıymetini bil. İşletim sisteminin ingilizce olmasıysa şanssızlık.( mutlaka tr versiyonu olmalı çünkü o cihazı alan her vatandaş ing. bilmek şartında değil.)

tazz

Üye
    Konu Sahibi
hocam dogru soyluyosun gercekten cok ıyı bır cıhaz 465 mhz hızı var .herseyı cok ıyı kullanımıda cok rahat almayı dusunen arkadaslara alın derım.....servısıne sordum ama turkce yazılımı olmadıgını belkı sonrakı zamanlarda gelebılecegını falan soyledıler ..bende dusunuyorumda casper ıcın satılan turkcelestırme programını alsam acaba ben makınaya uyarmı..cunku casper ıle benq p50 aynı ısletım sıstemıne sahıp.bılgısı olan varmı bu konuda

kardesım benq p50 oyle bahsedıldıgı gıbı ıyı bı cıhaz deıl. gecen ay teknosadan aldım. ve aldıgımada bın pşmanım. batarya 1 gun gıtmıyor kı devamlı oynamadıgım halde. camera kotu karanlık cekıyo ve qtek s 100 e gerı dondum enasından kucuk batarya 2gun gıdıyo devamlı elımden dusmedıgı halde rom&#39;u da update yapabılıyosun.

ayrıca hızı da 416 mhz kardesım

kewok

Üye
ben p51 i bekliyorum wm2005 ve gps de var yakında piyasada olacak sahiden müthiş bir alet

kewok

Üye
ben p51 i bekliyorum wm2005 ve gps de var yakında piyasada olacak sahiden müthiş bir alet

bildiğim kadarı ile cihazın türkçe desteği yok şuan...

amedian

Üye
benim bilgimde tr nin olmaması yonunde telden memnunmusunuz ark.lar bende ona gore bekleyip p51 alam diyorum cok işime gelecek o cihazz heheheh bide kaca aldınız bu arada ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...