CABBAR Üye Davetiyeler bendeeeen Gidiyoruz mutlu bir geleceğe Gün değil - Ay değil - Yıl değil Bir ömür boyu beraberliğe Tutuştuk el ele Sesleniyoruz maxicepli gençlere En mutlu şey evlilik diye Bekliyoruz sizleri de Düğün merasimin Nasıl pelin abla
Davetiyeler bendeeeen Gidiyoruz mutlu bir geleceğe Gün değil - Ay değil - Yıl değil Bir ömür boyu beraberliğe Tutuştuk el ele Sesleniyoruz maxicepli gençlere En mutlu şey evlilik diye Bekliyoruz sizleri de Düğün merasimin Nasıl pelin abla
pelın_ Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Sen pınar ben evlenecekti ama Genişletmek için tıkla ... daha ewet demedım bende senı kuma alırım
Revengeful' Alıntı: Sen pınar ben evlenecekti ama Genişletmek için tıkla ... daha ewet demedım bende senı kuma alırım
Kiziltilki1 Üye bir omur beraber mutlu olmanizi dilerim. : - - - Eklendi - - - pelin ablayi e verdik. Darisi fatosun basina.
bir omur beraber mutlu olmanizi dilerim. : - - - Eklendi - - - pelin ablayi e verdik. Darisi fatosun basina.
pelın_ Konu Sahibi Kiziltilki1' Alıntı: bir omur beraber mutlu olmanizi dilerim. : - - - Eklendi - - - pelin ablayi e verdik. Darisi fatosun basina. Genişletmek için tıkla ... oho pınar mert ve ben evlenıyoruz zaten)
Kiziltilki1' Alıntı: bir omur beraber mutlu olmanizi dilerim. : - - - Eklendi - - - pelin ablayi e verdik. Darisi fatosun basina. Genişletmek için tıkla ... oho pınar mert ve ben evlenıyoruz zaten)
FatoŞ Üye Kiziltilki1' Alıntı: bir omur beraber mutlu olmanizi dilerim. : - - - Eklendi - - - pelin ablayi e verdik. Darisi fatosun basina. Genişletmek için tıkla ... Aşk Olsun Yahu Beni Evlendirmeye Çok MEraklısın Ha Duymamış Olayım
Kiziltilki1' Alıntı: bir omur beraber mutlu olmanizi dilerim. : - - - Eklendi - - - pelin ablayi e verdik. Darisi fatosun basina. Genişletmek için tıkla ... Aşk Olsun Yahu Beni Evlendirmeye Çok MEraklısın Ha Duymamış Olayım
FatoŞ Üye pelın_' Alıntı: yaşın geldi fotoş Genişletmek için tıkla ... Ammada Meraklısınız evlendirmeye Ha.. YOk Be Daha Gelmedi
pelın_' Alıntı: yaşın geldi fotoş Genişletmek için tıkla ... Ammada Meraklısınız evlendirmeye Ha.. YOk Be Daha Gelmedi
FatoŞ Üye pelın_' Alıntı: tamam tamam daha bebegiz biz ne evlenmesi yahu Genişletmek için tıkla ... Laf Atasım var sana Ama Alınma Yok yahu Evde Kaldın ne bebeği - - - Eklendi - - -
pelın_' Alıntı: tamam tamam daha bebegiz biz ne evlenmesi yahu Genişletmek için tıkla ... Laf Atasım var sana Ama Alınma Yok yahu Evde Kaldın ne bebeği - - - Eklendi - - -
pelın_ Konu Sahibi TheM-CK' Alıntı: La bi gidin. Evde kalacaksınız Genişletmek için tıkla ... sen barı böle deme yahu
FatoŞ Üye TheM-CK' Alıntı: La bi gidin. Evde kalacaksınız Genişletmek için tıkla ... Pelin Evde kaldı Evet ama ben kalmadım
TheM-CK' Alıntı: La bi gidin. Evde kalacaksınız Genişletmek için tıkla ... Pelin Evde kaldı Evet ama ben kalmadım