Candy Üye Çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm... Duaların hemen kabul edildiği bir aydayız.. Dualarım seninle.... Allah yardımcınız olsun..
Çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm... Duaların hemen kabul edildiği bir aydayız.. Dualarım seninle.... Allah yardımcınız olsun..
Catty Emekli Yönetici Çok geçmiş olsun , babasız olmaz , Allah iyilik versin bir an önce , dualarım sizinle
Pure Life Üye ayy canım inan senı çok ii anlıyorum benimde buna benzer bişi başıma geldi biliyorsun.allah tez zamanda şifa versin sadaka falan çıkart elinden
ayy canım inan senı çok ii anlıyorum benimde buna benzer bişi başıma geldi biliyorsun.allah tez zamanda şifa versin sadaka falan çıkart elinden
Cihandar Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız facebookta kendi kurduğum...sayfada senin için bir dua yazacam..ALLAH HERKEZE BOL SABIR VE ŞİFA VERSİN..GEÇMİŞ OLSUN...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız facebookta kendi kurduğum...sayfada senin için bir dua yazacam..ALLAH HERKEZE BOL SABIR VE ŞİFA VERSİN..GEÇMİŞ OLSUN...
huri$ Üye buyuk gecmis olsun in$allah cabuk iyilesir bayrama elini opersiniz ve allah ana baba evlat aacisi vermesin kimseye
buyuk gecmis olsun in$allah cabuk iyilesir bayrama elini opersiniz ve allah ana baba evlat aacisi vermesin kimseye
Lina_TR Üye huri$' Alıntı: buyuk gecmis olsun in$allah cabuk iyilesir bayrama elini opersiniz ve allah ana baba evlat aacisi vermesin kimseye Genişletmek için tıkla ... Amin
huri$' Alıntı: buyuk gecmis olsun in$allah cabuk iyilesir bayrama elini opersiniz ve allah ana baba evlat aacisi vermesin kimseye Genişletmek için tıkla ... Amin
Mustafa Furkan Üye Konuyu daha yeni gördüm Nadide. Allah acil şifalar versin. İnşallah tez zamanda eski sağlığına kavuşur baban.
Konuyu daha yeni gördüm Nadide. Allah acil şifalar versin. İnşallah tez zamanda eski sağlığına kavuşur baban.
lovestar Üye yoğun bakımdan servise alındığına göre tehlikeli bir durum kalmamış demektir sevindim.çok geçmiş olsun bende yeni gördüm.
yoğun bakımdan servise alındığına göre tehlikeli bir durum kalmamış demektir sevindim.çok geçmiş olsun bende yeni gördüm.
-YARINIYOK- Üye Konu Sahibi çok teşekkür ederim ederim arkadaşlar babamın durumu her gün iyiye gidiyor..
lovestar Üye işte mübarek günde çok güzel sevindirici bir haber.daha güzel günler hepimizin olsun inşaallah...
DiaBLoS Admin Nadide babanada da dua ediyorum..İnşallah tekrar böyle durumlarla karşılaşmaz.. Allahım korusun..Geçmiş olsun..
Nadide babanada da dua ediyorum..İnşallah tekrar böyle durumlarla karşılaşmaz.. Allahım korusun..Geçmiş olsun..