Benden Memnunmusunuz

Moderasyon Görevime Devam Etmelimiyim

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

Kullanılan: 1 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Symbiont

Üye
    Konu Sahibi
Benden Memnunmusunuz
Ukalalığım Sizi Rahatsız Ediyorsa Görevimi Bırakmaya Çalışıcam

Samsunspor

Emekli Yönetici
Estağfurullah da , madem öyle görüyorsunuz neden görevi bırakmaktansa bu üslubunuzu bırakmayı tercih etmiyorsunuz

Symbiont

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Ciddi Ciddi Cevab Veriniz

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Leven... Kendine gel... Ben ukelayım siz ben çekemiyorsanız ben sizi hiç çekemem der gibi birşey olmuş şimdi bu... Sakın sana öyle söylediğimi düşünme... Mademki öyle bir izlenim var kendi üzerinde ozaman görevini bırakmak yerine kendine çeki düzen ver bence bu daha mantıklı... Evet yada Hayır şeklinde oy kullanmıyorum... Herkese üzerine düşen görevi gerektiği gibi yaparsa iyi yada kötü olsun farketmez...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Levent üslubunu değiştirmen zor olur ama değiştirirsen senin için daha iyi olur Üslup ile görev farklı şeylerdir

Odysseus

Üye
Hayır

Hiçbir yönetici verilecek cevabı kalmadığı için konu kilitlememeli. Başkalarının cevap hakkını sunmalı. Bu profesyonellik gereğidir. Dahası kimseye sert uslüp kullanmamalı. Profil alanındaki yaşını değiştirmemeli, özellikle "1" rakamı hiç kullanmamalı. Orada kendini değil Maxicep'i temsil ettiğini unutmamalı. Hakkında kötü konuşacak, üye olmayan birisinin, ya şu yönetici böyleymiş değil, Maxicep'in yöneticisi şöyleymiş diyeceğini unutmamalı. Temsil ettiği rütbeyi kullanırken, bende üyeyim sözünü kullanmamalı.

Symbiont

Üye
    Konu Sahibi
Adem Abi HAla O Konudasan O Yaşım Deil Maxicepe Üyelik Tarihimi Girmiştim O Yüzden 1 Yazmıştı BEn Gösterme Dediğimi Sanıyordum Ama Değilmiş

bu sorumu şimdi açık konuşayım senle hiç diyaloğum olmadı ama biraz çıkışların sert oluyor bunu değişsen yeterli yönetimle ne alakası var?

Penelope

Üye
Estağfurullah da , madem öyle görüyorsunuz neden görevi bırakmaktansa bu üslubunuzu bırakmayı tercih etmiyorsunuz

Katılıyorum. Her insanın geliştirmeye yönelik bir yanı olabilir. Olmalıdır da. Kimse mükemmel değildir. İyi iletişim kurabilmek için insanların güzel bir üsluba ihtiyacı vardır. Bu çok önemlidir hayatta.

Samsunspor

Emekli Yönetici

Odysseus

Üye
Ukalalığım Sizi Rahatsız Ediyorsa Görevimi Bırakmaya Çalışıcam

Dahası bu cümle bir yöneticinin kurması gereken son cümle bile değildir. Ukala olduğunu kabul etmek ve bundan rahatsızsanız gideyim yok değilseniz ben ukalalığıma devam edeceğim gibi bir cümle bu. Maxicep yönetimine yakışmıyor.

Symbiont

Üye
    Konu Sahibi
Konu Birazcık Daha Açık Kalsın Yorumları Merak Ediyorum Yani Eleştirebilirsiniz Sonra Kilileyeceğim

Samsunspor

Emekli Yönetici
Türkçeyi kullanma yönünden de bayağı eksiksiniz .

Symbiont

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Kabul Ediyorum Konun Yarına KAdar Açık Kalmasını Rica Ediyorum

Symbiont

Üye
    Konu Sahibi
NEyse Bu KAdar YEter Zaten Kimse Yorum Yapmamış Kilit

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Levent arkadaşımızın burada böyle bir konu açması yanlıştır, arkasından konuyu kapatması daha da yanlıştır. Bu işlemler için yönetim adına hepinizden özür dilerim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...