Oğuzhan Üye MrExpert' Alıntı: Evet sadece internet ve arama için Lumia Cihazları ideal ama benim gibi 100-150 uygulama yükleyen biriysen olmaz Genişletmek için tıkla ... Uygulama oyun ve müzik için ipodu kullanıyorum ben telefonda bir tek whatsapp olsun yeter
MrExpert' Alıntı: Evet sadece internet ve arama için Lumia Cihazları ideal ama benim gibi 100-150 uygulama yükleyen biriysen olmaz Genişletmek için tıkla ... Uygulama oyun ve müzik için ipodu kullanıyorum ben telefonda bir tek whatsapp olsun yeter
Kayahan14 Üye asigsasi' Alıntı: ileri de bende wp8 alacağım fakat 701 i kesinlikle satmayacağım çerçeve yaptırıp duvara asacağım Genişletmek için tıkla ... Onun için telefonun sonra wp8 diye duruyor
asigsasi' Alıntı: ileri de bende wp8 alacağım fakat 701 i kesinlikle satmayacağım çerçeve yaptırıp duvara asacağım Genişletmek için tıkla ... Onun için telefonun sonra wp8 diye duruyor
Emrgncy Üye hayırlı olsun, güle güle kullan... Artık paylaşımlara iphone bölümünde devam edersin... - - - Eklendi - - - Metin' Alıntı: bi ben bırakamadım Genişletmek için tıkla ... Bir de ben
hayırlı olsun, güle güle kullan... Artık paylaşımlara iphone bölümünde devam edersin... - - - Eklendi - - - Metin' Alıntı: bi ben bırakamadım Genişletmek için tıkla ... Bir de ben