Şizofren_ Üye Şuan eksik olan: eve geldiğimde güler yüzle beni karşılayacak, dırdır yapmayacak, nazı abartmayacak biri.
Şuan eksik olan: eve geldiğimde güler yüzle beni karşılayacak, dırdır yapmayacak, nazı abartmayacak biri.
jackalmami Üye hey dostum senin en büyük sorunun o kaca kafanın k....dan büyük olmasıdır diyesim var nedense
nokia_belle Üye pelın_' Alıntı: kadıköye gidip mavi akbilimi almam lazım ama üşeniyorum Genişletmek için tıkla ... Al ama bu kezde dikkatli ol.
pelın_' Alıntı: kadıköye gidip mavi akbilimi almam lazım ama üşeniyorum Genişletmek için tıkla ... Al ama bu kezde dikkatli ol.
nokia_belle Üye pelın_' Alıntı: boynuma bağlıycam Genişletmek için tıkla ... Bencede,başına bişiy gelsin diye demiyorum bu sadece uyarı.Yoksa şom ağzını açıon dersin yine
pelın_' Alıntı: boynuma bağlıycam Genişletmek için tıkla ... Bencede,başına bişiy gelsin diye demiyorum bu sadece uyarı.Yoksa şom ağzını açıon dersin yine
nokia_belle Üye pelın_' Alıntı: bencede bende eksşk olan normal bi insanla tanışmak hepsi herşeyı bılıyo yahu Genişletmek için tıkla ... Git bul ozaman normal birini
pelın_' Alıntı: bencede bende eksşk olan normal bi insanla tanışmak hepsi herşeyı bılıyo yahu Genişletmek için tıkla ... Git bul ozaman normal birini
nokia_belle Üye pelın_' Alıntı: kıyamam küsme küsmebende eksik olan azcık ilgi sanırım Genişletmek için tıkla ... parçalıyorum kendimi artık Valla yarın bir gün kafam esip ban atmazsam iyi.
pelın_' Alıntı: kıyamam küsme küsmebende eksik olan azcık ilgi sanırım Genişletmek için tıkla ... parçalıyorum kendimi artık Valla yarın bir gün kafam esip ban atmazsam iyi.
Şizofren_ Üye nokia_belle' Alıntı: parçalıyorum kendimi artık Valla yarın bir gün kafam esip ban atmazsam iyi. Genişletmek için tıkla ... Bana biyerden tanıdık geliyon sen. Yada mesajlarında benimkine benzeyen bi uslup var. Şüpheleniyorum acep multi hesapmıyız senle diye
nokia_belle' Alıntı: parçalıyorum kendimi artık Valla yarın bir gün kafam esip ban atmazsam iyi. Genişletmek için tıkla ... Bana biyerden tanıdık geliyon sen. Yada mesajlarında benimkine benzeyen bi uslup var. Şüpheleniyorum acep multi hesapmıyız senle diye
nokia_belle Üye Şizofren_' Alıntı: Bana biyerden tanıdık geliyon sen. Yada mesajlarında benimkine benzeyen bi uslup var. Şüpheleniyorum acep multi hesapmıyız senle diye Genişletmek için tıkla ... Abi ilk değilsin,bir kişi daha diyor bunu,konuşmam çok kişiye benzer Yani tavırlarım falan çok benzerlik gösterebilir başkalarına
Şizofren_' Alıntı: Bana biyerden tanıdık geliyon sen. Yada mesajlarında benimkine benzeyen bi uslup var. Şüpheleniyorum acep multi hesapmıyız senle diye Genişletmek için tıkla ... Abi ilk değilsin,bir kişi daha diyor bunu,konuşmam çok kişiye benzer Yani tavırlarım falan çok benzerlik gösterebilir başkalarına