CoDeYs Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Now your gone zaza kendini bannladı gone Genişletmek için tıkla ... nasıl yani açıldımı banı
©The_Gespenst©' Alıntı: Now your gone zaza kendini bannladı gone Genişletmek için tıkla ... nasıl yani açıldımı banı
Necmati Üye Perfect!' Alıntı: gördüğümüz gibi pek bişey olmamış... bir kişi daha banlaması hariç. Genişletmek için tıkla ... ne bekliyordunki
Perfect!' Alıntı: gördüğümüz gibi pek bişey olmamış... bir kişi daha banlaması hariç. Genişletmek için tıkla ... ne bekliyordunki
Kobra_FighterTR Üye zaza' Alıntı: Geldim işte hadi sıkıyorsa at kapak Benle uğraşma kalmaz sende dalak Genişletmek için tıkla ... Gittin , geldin halaa bir tehdit halaa içinde kavga etme isteği
zaza' Alıntı: Geldim işte hadi sıkıyorsa at kapak Benle uğraşma kalmaz sende dalak Genişletmek için tıkla ... Gittin , geldin halaa bir tehdit halaa içinde kavga etme isteği
zaza Üye Konu Sahibi ©The_Gespenst©' Alıntı: Gittin , geldin halaa bir tehdit halaa içinde kavga etme isteği Genişletmek için tıkla ... hala anlatamadım galiba ben tehdit'i gerçekleştiririm ama uyarıda her zaman gerçekleşmez ben sizi sadece uyarıyorum tehdit edersem bilki sırf öldürmekle uğraşırım
©The_Gespenst©' Alıntı: Gittin , geldin halaa bir tehdit halaa içinde kavga etme isteği Genişletmek için tıkla ... hala anlatamadım galiba ben tehdit'i gerçekleştiririm ama uyarıda her zaman gerçekleşmez ben sizi sadece uyarıyorum tehdit edersem bilki sırf öldürmekle uğraşırım