WitchKing Üye takıntılıyım ama daha çözemedim bir anda kin dolarım ve kin dolduğum kişi benim için bitmiştir..ilginç bi takıntı demi...kendime bu konuda mani olamıyorum deli doktoruna gittim kaç sefer ama o bile çözüm bulamadı..
takıntılıyım ama daha çözemedim bir anda kin dolarım ve kin dolduğum kişi benim için bitmiştir..ilginç bi takıntı demi...kendime bu konuda mani olamıyorum deli doktoruna gittim kaç sefer ama o bile çözüm bulamadı..
haltie Üye Konu Sahibi Anıl Umut' Alıntı: Nasıl birşey?Kararsız kaldım Genişletmek için tıkla ... sana siyah avatar yakışıyor kardeşim minoo avatar bulalım anıla
Anıl Umut' Alıntı: Nasıl birşey?Kararsız kaldım Genişletmek için tıkla ... sana siyah avatar yakışıyor kardeşim minoo avatar bulalım anıla
WitchKing Üye Siyah-Beyaz yakışır bize Pınaaaar Sesime gell! ◄◄◄ I ღ Y๏ย ๒єรเktคร ►►► Genişletmek için tıkla ... siyah bulamadım...
Siyah-Beyaz yakışır bize Pınaaaar Sesime gell! ◄◄◄ I ღ Y๏ย ๒єรเktคร ►►► Genişletmek için tıkla ... siyah bulamadım...
haltie Üye Konu Sahibi Anıl Umut' Alıntı: Siyah-Beyaz yakışır bize Pınaaaar Sesime gell! Genişletmek için tıkla ... avatar çok geçerli
Anıl Umut' Alıntı: Siyah-Beyaz yakışır bize Pınaaaar Sesime gell! Genişletmek için tıkla ... avatar çok geçerli
haltie Üye Konu Sahibi var birazcık bunalım takılın eskileri hatırlayın hafiften psikolojinizi bozun olacaktır
SULTAN 26 Üye haltie' Alıntı: var birazcık bunalım takılın eskileri hatırlayın hafiften psikolojinizi bozun olacaktır Genişletmek için tıkla ... uzmansin bakiyorum deniycem
haltie' Alıntı: var birazcık bunalım takılın eskileri hatırlayın hafiften psikolojinizi bozun olacaktır Genişletmek için tıkla ... uzmansin bakiyorum deniycem