WitchKing Üye amerika arkasında olmasa bi iş yapmaz şerefsizler küçük amerika işte...biyanları feci kalkmış şerefsizlerin...
amerika arkasında olmasa bi iş yapmaz şerefsizler küçük amerika işte...biyanları feci kalkmış şerefsizlerin...
-YARINIYOK- Üye Anıl Umut' Alıntı: WitchKing arkadaşım daha sakin.. Ben bir şeye taktım ama dur bakalım Genişletmek için tıkla ... Neye
Anıl Umut' Alıntı: WitchKing arkadaşım daha sakin.. Ben bir şeye taktım ama dur bakalım Genişletmek için tıkla ... Neye
WitchKing Üye Alıntı: Anıl Umut göndermiş. > WitchKing arkadaşım daha sakin.. Ben bir şeye taktım ama dur bakalım Neye FAZLA SAMİMİYET ÇABUK AYRILIK GETİRİR. DERLERDİ DE İNANMAZDIM Genişletmek için tıkla ... neye ?
Alıntı: Anıl Umut göndermiş. > WitchKing arkadaşım daha sakin.. Ben bir şeye taktım ama dur bakalım Neye FAZLA SAMİMİYET ÇABUK AYRILIK GETİRİR. DERLERDİ DE İNANMAZDIM Genişletmek için tıkla ... neye ?
Anıl Umut Emekli Yönetici WitchKing' Alıntı: neye ? Genişletmek için tıkla ... Havaya,suya,kendime...Çok mu merak ettin kardeş?
WitchKing' Alıntı: neye ? Genişletmek için tıkla ... Havaya,suya,kendime...Çok mu merak ettin kardeş?
Anıl Umut Emekli Yönetici Merak etmiş,giderelim dedim.bak şimdi buna taktım.Merakını gidermeden yatamayacağım