Berlin Boleyn -YARINIYOK-' Alıntı: içmek yok Genişletmek için tıkla ... nadide bir biskrem versem Mr.Crunch' Alıntı: Bana ne kızıyosun yaw Gözde demiş şampanya diye ona kız ya Ortama uyayım diye dedim ben yoksa içeyimde içeyim demiyorum ki ben Genişletmek için tıkla ... bak ya hemende nasıl topu bana attı ACMİLANO' Alıntı: zıktım icin Genişletmek için tıkla ... zıktımmmı pöhihihih yaaa arkadaşlar cola daha zararlı şampanyadan hem alkol kanı sulandırır biyerde sağlık açısından iyi ama havyar çok pahalı biz öğrenci adamız ozaman maxicepten para toplayıp onu ortaklaşa alalım
-YARINIYOK-' Alıntı: içmek yok Genişletmek için tıkla ... nadide bir biskrem versem Mr.Crunch' Alıntı: Bana ne kızıyosun yaw Gözde demiş şampanya diye ona kız ya Ortama uyayım diye dedim ben yoksa içeyimde içeyim demiyorum ki ben Genişletmek için tıkla ... bak ya hemende nasıl topu bana attı ACMİLANO' Alıntı: zıktım icin Genişletmek için tıkla ... zıktımmmı pöhihihih yaaa arkadaşlar cola daha zararlı şampanyadan hem alkol kanı sulandırır biyerde sağlık açısından iyi ama havyar çok pahalı biz öğrenci adamız ozaman maxicepten para toplayıp onu ortaklaşa alalım
-YARINIYOK- Üye ACMİLANO' Alıntı: konuyu Takıntıdan nasıl alakasız bi konuya getirdiniz yaw Genişletmek için tıkla ... çok uğraştık
ACMİLANO' Alıntı: konuyu Takıntıdan nasıl alakasız bi konuya getirdiniz yaw Genişletmek için tıkla ... çok uğraştık
haltie Üye Konu Sahibi sende yokmu kardeşim bu takıntı maxicepin kazandırdığı psikolojik bi rahatsızlık bence birde psikolog olsun forumda
sende yokmu kardeşim bu takıntı maxicepin kazandırdığı psikolojik bi rahatsızlık bence birde psikolog olsun forumda