huri$ Üye burda evet yeni bir ben yeni bir takintimla sizlerleyim i$alllahhh efenim benim duz saça takintim var ne zaman nadideyi duz saçli gorsem kiskaniyom nadide alacagin olsun kiz bensiiz duzle$tirdin saçlarini bana hava attin gorcen gununu sen
burda evet yeni bir ben yeni bir takintimla sizlerleyim i$alllahhh efenim benim duz saça takintim var ne zaman nadideyi duz saçli gorsem kiskaniyom nadide alacagin olsun kiz bensiiz duzle$tirdin saçlarini bana hava attin gorcen gununu sen
AKATLI Üye Catty' Alıntı: Genelde bu paranoyak kişilerde olur Halit Genişletmek için tıkla ... heyyy bende halit gibiyim nie bizi ezion biz paranoyak değiliz
Catty' Alıntı: Genelde bu paranoyak kişilerde olur Halit Genişletmek için tıkla ... heyyy bende halit gibiyim nie bizi ezion biz paranoyak değiliz
haltie Üye Konu Sahibi __esra' Alıntı: Hiçbi takıntımın olmamasına takıntım var.. Genişletmek için tıkla ... o nadidenin gizli takıntısı genel bir takıntı durumu
__esra' Alıntı: Hiçbi takıntımın olmamasına takıntım var.. Genişletmek için tıkla ... o nadidenin gizli takıntısı genel bir takıntı durumu
__esra Üye haltie' Alıntı: o nadidenin gizli takıntısı genel bir takıntı durumu Genişletmek için tıkla ... Hmm.. Öyle mi dersiniz..
haltie' Alıntı: o nadidenin gizli takıntısı genel bir takıntı durumu Genişletmek için tıkla ... Hmm.. Öyle mi dersiniz..
haltie Üye Konu Sahibi -YARINIYOK-' Alıntı: takıntılarımla sev beni maxi Genişletmek için tıkla ... aferin artık sende biliyosun büyük bir takıntılısın
-YARINIYOK-' Alıntı: takıntılarımla sev beni maxi Genişletmek için tıkla ... aferin artık sende biliyosun büyük bir takıntılısın