haltie Üye Konu Sahibi tivubu reklamına taktım çok güzel Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
minoo Üye haltie' Alıntı: tivubu reklamına taktım çok güzel Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bunun orjinal reklam filmini de izle. Harika. Ben de çok sevdim. Aradığım bi reklamı bulamıyorum ona taktım.
haltie' Alıntı: tivubu reklamına taktım çok güzel Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bunun orjinal reklam filmini de izle. Harika. Ben de çok sevdim. Aradığım bi reklamı bulamıyorum ona taktım.
haltie Üye Konu Sahibi minoo' Alıntı: Bunun orjinal reklam filmini de izle. Harika. Ben de çok sevdim. Aradığım bi reklamı bulamıyorum ona taktım. Genişletmek için tıkla ... reklamıda güzel bulamadım onu şarkıyı koydum zenci eleman süper
minoo' Alıntı: Bunun orjinal reklam filmini de izle. Harika. Ben de çok sevdim. Aradığım bi reklamı bulamıyorum ona taktım. Genişletmek için tıkla ... reklamıda güzel bulamadım onu şarkıyı koydum zenci eleman süper
minoo Üye haltie' Alıntı: reklamıda güzel bulamadım onu şarkıyı koydum zenci eleman süper Genişletmek için tıkla ... Benim reklamımı da bulur musun yaa? İfade de yapamıyom. Mitsubishi klimanın son reklamı.
haltie' Alıntı: reklamıda güzel bulamadım onu şarkıyı koydum zenci eleman süper Genişletmek için tıkla ... Benim reklamımı da bulur musun yaa? İfade de yapamıyom. Mitsubishi klimanın son reklamı.
minoo Üye Hani doğalgaz faturası falan gelince insanlar oha yuh ooo huuuu falan diyo ya onları birleştirmişler farklı insanların ooo aaaa deyişini. Komedi bşey olmuş ama bulamıyom.
Hani doğalgaz faturası falan gelince insanlar oha yuh ooo huuuu falan diyo ya onları birleştirmişler farklı insanların ooo aaaa deyişini. Komedi bşey olmuş ama bulamıyom.