pelın_ [video=youtube;bnVUHWCynig]http://www.youtube.com/watch?v=bnVUHWCynig&feature=player_embedded[/video] bu şarkıya
[video=youtube;bnVUHWCynig]http://www.youtube.com/watch?v=bnVUHWCynig&feature=player_embedded[/video] bu şarkıya
Navy Blue Üye Takıntılı olanlara taktım İnsan bu kadar herşeye kafasını takmamalı... Sloganımız neydi Salla gitsin...
Takıntılı olanlara taktım İnsan bu kadar herşeye kafasını takmamalı... Sloganımız neydi Salla gitsin...
vapur dumanı Üye net-muratt' Alıntı: Takıntılı olanlara taktım İnsan bu kadar herşeye kafasını takmamalı... Sloganımız neydi Salla gitsin... Genişletmek için tıkla ... takip ettiğim konuya son yorum yapan olmak istemek gibi yeni bir takıntı edinmiş olmama da taktım
net-muratt' Alıntı: Takıntılı olanlara taktım İnsan bu kadar herşeye kafasını takmamalı... Sloganımız neydi Salla gitsin... Genişletmek için tıkla ... takip ettiğim konuya son yorum yapan olmak istemek gibi yeni bir takıntı edinmiş olmama da taktım
minoo Üye haltie' Alıntı: evde holden geçerken fayansların çizgilerine basmadığımı farkettim Genişletmek için tıkla ... Aylarrrrr once bu konuda kaldirimlardaki taslarin cizgilerine basamiyorum dedigimde bana gülmüstün. Gordun muuu? Ben de şirkete gitsem mi gitmesem mi dye karar verememis olmama taktim. Bi de onun yaninda olamayisima..
haltie' Alıntı: evde holden geçerken fayansların çizgilerine basmadığımı farkettim Genişletmek için tıkla ... Aylarrrrr once bu konuda kaldirimlardaki taslarin cizgilerine basamiyorum dedigimde bana gülmüstün. Gordun muuu? Ben de şirkete gitsem mi gitmesem mi dye karar verememis olmama taktim. Bi de onun yaninda olamayisima..
haltie Üye Konu Sahibi minoo' Alıntı: Aylarrrrr once bu konuda kaldirimlardaki taslarin cizgilerine basamiyorum dedigimde bana gülmüstün. Gordun muuu? Ben de şirkete gitsem mi gitmesem mi dye karar verememis olmama taktim. Bi de onun yaninda olamayisima.. Genişletmek için tıkla ... ben bunu uzun süredir yapıyormusun ama sonradan farkettim 'TUĞ'' Alıntı: Evet takıntım maxicep müdavimi olmak Genişletmek için tıkla ... hepimizin takıntısı o dostum
minoo' Alıntı: Aylarrrrr once bu konuda kaldirimlardaki taslarin cizgilerine basamiyorum dedigimde bana gülmüstün. Gordun muuu? Ben de şirkete gitsem mi gitmesem mi dye karar verememis olmama taktim. Bi de onun yaninda olamayisima.. Genişletmek için tıkla ... ben bunu uzun süredir yapıyormusun ama sonradan farkettim 'TUĞ'' Alıntı: Evet takıntım maxicep müdavimi olmak Genişletmek için tıkla ... hepimizin takıntısı o dostum