vapur dumanı Üye __xXx__' Alıntı: dünyaya taktım artık uzayda yaşamak istiyorum insanlardan uzak Genişletmek için tıkla ... ölürsün ablam orda oksijen yok
__xXx__' Alıntı: dünyaya taktım artık uzayda yaşamak istiyorum insanlardan uzak Genişletmek için tıkla ... ölürsün ablam orda oksijen yok
__xXx__ Üye esra seyhan' Alıntı: ölürsün ablam orda oksijen yok Genişletmek için tıkla ... farketmez tüp alırım yine saçmaladım neyse iyi geceler
esra seyhan' Alıntı: ölürsün ablam orda oksijen yok Genişletmek için tıkla ... farketmez tüp alırım yine saçmaladım neyse iyi geceler
minoo Üye Ojenin birazdan beni bayıltacak olan o keskin kokusuna taktım! Oooof bayılcam şmdi Kafam güzel oldu ya resmen
Ojenin birazdan beni bayıltacak olan o keskin kokusuna taktım! Oooof bayılcam şmdi Kafam güzel oldu ya resmen
vapur dumanı Üye oje uhu tiner kokularına takıntılıyım bayılırım... ----------Eklendi @ 02:57:48 ---------- Yazıldı @ 02:51:28 ---------- seden gürelin neden gecelikle klip çektiğine taktım
oje uhu tiner kokularına takıntılıyım bayılırım... ----------Eklendi @ 02:57:48 ---------- Yazıldı @ 02:51:28 ---------- seden gürelin neden gecelikle klip çektiğine taktım
vapur dumanı Üye gece gece yediğim su böreğinin göbüşümemi,totomamı yoksa her ikisine ortak miktardamı gideceğine taktım
gece gece yediğim su böreğinin göbüşümemi,totomamı yoksa her ikisine ortak miktardamı gideceğine taktım
__xXx__ Üye egzost kokusuna bayılırım ona taktım canım onu koklamak çekti yürüyebilsem aşağıya iner koklardım