haltie Üye Konu Sahibi bizim ülkenin güneyide olur kuzen aradı kıbrısta yanıyor diyor kış yok orda be
haltie Üye Konu Sahibi konyarapp' Alıntı: o zaman konuya ilgi azalınca son yorumu sen yap ve konuyu kapattır Halit ???? Genişletmek için tıkla ... takıntım bitmezki hep son mesaj bende kalıcak bu konuda ama konu açık olucak
konyarapp' Alıntı: o zaman konuya ilgi azalınca son yorumu sen yap ve konuyu kapattır Halit ???? Genişletmek için tıkla ... takıntım bitmezki hep son mesaj bende kalıcak bu konuda ama konu açık olucak
mcnpl4 Üye halil09' Alıntı: soğuk hava seviyorum ben daha iyi Genişletmek için tıkla ... bnde --------------- Ekleme --------------- bnm aşırı titizlik takıntım .bişeyi inatla bitirme takıntım ve araba kullanma takıntım var sırf bunun için s4ebepler buluyorum marketten bişiler felan aldurmaya çalışıom..
halil09' Alıntı: soğuk hava seviyorum ben daha iyi Genişletmek için tıkla ... bnde --------------- Ekleme --------------- bnm aşırı titizlik takıntım .bişeyi inatla bitirme takıntım ve araba kullanma takıntım var sırf bunun için s4ebepler buluyorum marketten bişiler felan aldurmaya çalışıom..