huri$ Üye haltie' Alıntı: biz deli değiliz Genişletmek için tıkla ... evet biz deli degiliz zirdeliyiz korkun bizde nn halit selam bu arada garde$im nabersin guzu
haltie' Alıntı: biz deli değiliz Genişletmek için tıkla ... evet biz deli degiliz zirdeliyiz korkun bizde nn halit selam bu arada garde$im nabersin guzu
huri$ Üye haltie' Alıntı: iyiyim hurişim sen nassın gadeşim Genişletmek için tıkla ... hayatimin erkek i efe ile ugra$iyom butun yaz di$arda bindigi arabasini iceri getirdi olceem ... kirli arabayi icerde biniyoo yikadim falan ama genede içim rahat degil camasir suyuna batirip cikamam gerk ama inmiyo uzerinden
haltie' Alıntı: iyiyim hurişim sen nassın gadeşim Genişletmek için tıkla ... hayatimin erkek i efe ile ugra$iyom butun yaz di$arda bindigi arabasini iceri getirdi olceem ... kirli arabayi icerde biniyoo yikadim falan ama genede içim rahat degil camasir suyuna batirip cikamam gerk ama inmiyo uzerinden
SAINT1 Üye Belli bir zamanda yaptığım işte aşama kaydedemezsem çabuk sıkılıyorum.Varmı bende bi takıntı yaa.
minoo Üye haltie' Alıntı: Bütün maçların şifreli olmasına taktım Genişletmek için tıkla ... evet ben de ona taktım
haltie' Alıntı: Bütün maçların şifreli olmasına taktım Genişletmek için tıkla ... evet ben de ona taktım
haltie Üye Konu Sahibi huri$' Alıntı: sonuçlari merak ediyorum gerizekali dr lara taktim Genişletmek için tıkla ...
Yasminozz Üye İnsanlar neden duyarsız ve saygısız ben de buna taktım... Artık kimseye değer verilmicek bi zamana mı geldik yazık yaa...
İnsanlar neden duyarsız ve saygısız ben de buna taktım... Artık kimseye değer verilmicek bi zamana mı geldik yazık yaa...
minoo Üye yasminoz' Alıntı: İnsanlar neden duyarsız ve saygısız ben de buna taktım... Artık kimseye değer verilmicek bi zamana mı geldik yazık yaa... Genişletmek için tıkla ... aynen öyle.
yasminoz' Alıntı: İnsanlar neden duyarsız ve saygısız ben de buna taktım... Artık kimseye değer verilmicek bi zamana mı geldik yazık yaa... Genişletmek için tıkla ... aynen öyle.
minoo Üye tabii ki.ben çoktan öyle yapıyorum zaten ama o gidenler var ya umursamayınca teek tek geri geliyor biliyo musn
tabii ki.ben çoktan öyle yapıyorum zaten ama o gidenler var ya umursamayınca teek tek geri geliyor biliyo musn