tragedie Emekli Yönetici RUMMAN' Alıntı: yaşdan kurtarıyorum diyorsun yani Genişletmek için tıkla ... Bu sefer kurtaramadık Galiba huriş Bana kızdıysan bende sana kızarım bak
RUMMAN' Alıntı: yaşdan kurtarıyorum diyorsun yani Genişletmek için tıkla ... Bu sefer kurtaramadık Galiba huriş Bana kızdıysan bende sana kızarım bak
Tuba Üye İntifada' Alıntı: Bu sefer kurtaramadık Galiba huriş Bana kızdıysan bende sana kızarım bak Genişletmek için tıkla ... acaba Huriş görünce ne diyecek
İntifada' Alıntı: Bu sefer kurtaramadık Galiba huriş Bana kızdıysan bende sana kızarım bak Genişletmek için tıkla ... acaba Huriş görünce ne diyecek
tragedie Emekli Yönetici Ziya kandırma Cocukları dememiş olsaydım Sorunun Cevabı bir şey demez olurdu şimdi bilmiyorum diyebilirim
Ziya kandırma Cocukları dememiş olsaydım Sorunun Cevabı bir şey demez olurdu şimdi bilmiyorum diyebilirim
huri$ Üye İntifada' Alıntı: ziya ben değilimki huriş oluyor bu durumda Genişletmek için tıkla ... ziyaa kim yaf RUMMAN' Alıntı: huriş kızacak Genişletmek için tıkla ... yook yahuu İntifada' Alıntı: kızsın bişey olmaz ben küçüğüm Genişletmek için tıkla ... heee sen daha güccüksün minik İntifada' Alıntı: Bu sefer kurtaramadık Galiba huriş Bana kızdıysan bende sana kızarım bak Genişletmek için tıkla ... RUMMAN' Alıntı: acaba Huriş görünce ne diyecek Genişletmek için tıkla ... İntifada' Alıntı: Ziya kandırma Cocukları dememiş olsaydım Sorunun Cevabı bir şey demez olurdu şimdi bilmiyorum diyebilirim Genişletmek için tıkla ... allaam yaa RUMMAN' Alıntı: yok yok bir şey demez heralde... Genişletmek için tıkla ... demem demem ne diyim bee minoo' Alıntı: Halit'e taktm bana küstü Genişletmek için tıkla ... halit kusmezz merkalanmaa
İntifada' Alıntı: ziya ben değilimki huriş oluyor bu durumda Genişletmek için tıkla ... ziyaa kim yaf RUMMAN' Alıntı: huriş kızacak Genişletmek için tıkla ... yook yahuu İntifada' Alıntı: kızsın bişey olmaz ben küçüğüm Genişletmek için tıkla ... heee sen daha güccüksün minik İntifada' Alıntı: Bu sefer kurtaramadık Galiba huriş Bana kızdıysan bende sana kızarım bak Genişletmek için tıkla ... RUMMAN' Alıntı: acaba Huriş görünce ne diyecek Genişletmek için tıkla ... İntifada' Alıntı: Ziya kandırma Cocukları dememiş olsaydım Sorunun Cevabı bir şey demez olurdu şimdi bilmiyorum diyebilirim Genişletmek için tıkla ... allaam yaa RUMMAN' Alıntı: yok yok bir şey demez heralde... Genişletmek için tıkla ... demem demem ne diyim bee minoo' Alıntı: Halit'e taktm bana küstü Genişletmek için tıkla ... halit kusmezz merkalanmaa
tragedie Emekli Yönetici huri$' Alıntı: levent neyi yirttin halit çok vizildiyon sen Genişletmek için tıkla ... Ya geçen gün kızdın dedim heralde kızmadığını anlayınca ondan öyle dedim
huri$' Alıntı: levent neyi yirttin halit çok vizildiyon sen Genişletmek için tıkla ... Ya geçen gün kızdın dedim heralde kızmadığını anlayınca ondan öyle dedim
huri$ Üye İntifada' Alıntı: Ya geçen gün kızdın dedim heralde kızmadığını anlayınca ondan öyle dedim Genişletmek için tıkla ... ben hiçbir$eye kizmiyorum levent sinirlerimi aldirdim ben ameliyatla RUMMAN' Alıntı: kızmadı kızmadı Genişletmek için tıkla ... kizma , alinma ya$larini geçtim ben nur um Anıl Umut' Alıntı: Saat 14.30 da LYSınavım var.Ona taktım Genişletmek için tıkla ... ba$arilar karde$ haltie' Alıntı: başarılar kartalım Genişletmek için tıkla ... selam
İntifada' Alıntı: Ya geçen gün kızdın dedim heralde kızmadığını anlayınca ondan öyle dedim Genişletmek için tıkla ... ben hiçbir$eye kizmiyorum levent sinirlerimi aldirdim ben ameliyatla RUMMAN' Alıntı: kızmadı kızmadı Genişletmek için tıkla ... kizma , alinma ya$larini geçtim ben nur um Anıl Umut' Alıntı: Saat 14.30 da LYSınavım var.Ona taktım Genişletmek için tıkla ... ba$arilar karde$ haltie' Alıntı: başarılar kartalım Genişletmek için tıkla ... selam