minoo Üye offf herşeye bi bahane buldun abicm tebrk ediyorum tamam en qüzeli hep senin kabul ediyorum PES
tragedie Emekli Yönetici haltie' Alıntı: pes değilde fifa çok iyi Genişletmek için tıkla ... bencede Halit fifa daha gerçekçi pes atari oyununa benziyo
haltie' Alıntı: pes değilde fifa çok iyi Genişletmek için tıkla ... bencede Halit fifa daha gerçekçi pes atari oyununa benziyo
minoo Üye what did you say olcaktı o abicm --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: pesin altını üstüne getirdim üstüme tanımam Genişletmek için tıkla ...
what did you say olcaktı o abicm --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: pesin altını üstüne getirdim üstüme tanımam Genişletmek için tıkla ...
tragedie Emekli Yönetici ingilizler bana saygı göstermiyor benmi onların gramerlerine saygı göstericem gittim ben pınar hariç herkez kendine iyi baksın
ingilizler bana saygı göstermiyor benmi onların gramerlerine saygı göstericem gittim ben pınar hariç herkez kendine iyi baksın
minoo Üye İntifada' Alıntı: ingilizler bana saygı göstermiyor benmi onların gramerlerine saygı göstericem gittim ben pınar hariç herkez kendine iyi baksın Genişletmek için tıkla ... bn de iyi bakcam kndime abi saol
İntifada' Alıntı: ingilizler bana saygı göstermiyor benmi onların gramerlerine saygı göstericem gittim ben pınar hariç herkez kendine iyi baksın Genişletmek için tıkla ... bn de iyi bakcam kndime abi saol
haltie Üye Konu Sahibi minoo' Alıntı: what did you say olcaktı o abicm --------------- Ekleme --------------- Genişletmek için tıkla ... levent bilmiyomu yani ne demek istiyon
minoo' Alıntı: what did you say olcaktı o abicm --------------- Ekleme --------------- Genişletmek için tıkla ... levent bilmiyomu yani ne demek istiyon
minoo Üye haltie' Alıntı: levent bilmiyomu yani ne demek istiyon Genişletmek için tıkla ... biliyo mu