Ben küçükken ..... sanırdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EroL

Emekli Yönetici
Ben küçükkene yabancı uyruklu insanların sağır yada az duyduğunu sanırdım. Sebebi ise türkçe konuşamayanlarla bağırarak iletişim kurulmasıydı sonraları çaktım olayı

Berlin Boleyn

ben küçükken ''emile zola''yı ''emine zola'' diye bilirdim. birgün grupta emine zolanın nanasını okudunuzmu dediğimde gruptan afaroz edilmiştim.....rörörörörö

Tuba

Üye
gerçekten hepsi çok komik koptum gülmekten...

bende ufakken canlı yayından çok korkardım beni tw ye çekerler die

kankka

Üye
be n küçükken dommatese totomes derdim xd

Perfect!

Üye
bilmemki küçüktüm hatırlamıyom

ben küçükken berber banyo vsvs den sonra sıhhatler olsun lafını saatler olsun die anlardım ne alaka die az düşünmedim değil hani

exorcist

Üye
sizde çok hayalperestmişsiniz

omerynd

Üye
sıkı durun ben küçükken köye gittiğimde halamin civcivlerini alıp sıraya dizmeye çalışırmisim. Hani dalin reklamı var ya sıra sıra düzulüp ilerlerdi oynaya oynaya civcivler. Halam şimdi bile bazen anlatır ki 4 5 tane civcivı alırdın sıraya koymaya birini koyardın diğeri çıkardı sıradan . Sinir olurdun sıhhatler olsun sözünü bende saatler olsun sanırdım da anlamını çözemezdim. Yada asgari ücretin askeri ücret olduğunu sanır askerlere verilen para olduğunu düşünürdüm çok güzeldi eskiden çok

Mert

Üye
4 yaşındayım. Evin önünde dut ağıcı vardı. Arkadaşlarımla birlikte gidertik onun altına. Olmuş olmamış. dut olsun olmasın deli gibi yerdik. Sözde onları yiyince güçleniyorduk. Gecenin bi vakti olunca güçlenmeyi görüyorduk. Herkes motoru bozmuş.

--------------- Ekleme ---------------

ben küçükken,uzaktaki insanlar bana küçük göründüğü için kendimi onlardan büyük zannederdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...