Ben küçükken ..... sanırdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EroL

Emekli Yönetici
ben ilkokuldayken, öğretmenlerin şatolarda yaşadığını düşünürdüm. Onların diğer insanlardan farklı bir yapıya sahip olduklarını sanardım

Aziz™

Üye
ben küçükken o zamanlar beğendiğim hoşuma giden insanlarla yaşayabileceğim bir dünya düşünürdüm kendimi süper güçlü kahraman olabilirim diye düşünüyordum

hey gidi günler hey keşke büyümesekte hep çocuk kalabilseydik..

preator okudum gülmekten öldüm yha xDxD

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ben küçükken Bülent Ersoy'u adam sanırdım

'Davut

Üye
Her hangi birşey aldımı sanki herkes onu kıskanır gibi geliyordu bana...

ebuş...

Üye
küçükken komşumuz bana allah yukarda demişti onu görmek için sokağa çıkıp her defasında evin çatısına bakardım ama hiç göremezdim her defasında bugünde gelmemiş diye gecerdi içmden

bana tırnaklarını yeme günah derlerdi allah görmesin diye yorganın altına saklanır öyle tırnaklarımı yerdim

kesinnikle çok paramızın olmasını istemezdim zengineri polisler hapse atıyo sanırdım

babaannem veya baskası (bi tanıdığımız) o televizyonda hangi kanalı açarsa bizdede o kanal açılır değiştirdiğinde bizimkide değişir ssanırdım vs. vs. daha bir sürü

EroL

Emekli Yönetici
ben küççükken filmlerde öldürülen adamların gerçekten öldüğünü sanırdım

abi kopardın beni ya

dünya nın uydusunun ay olduğunu hepimz bliriz ilkokuldan... bi gün iskenderuna giderken otoban kenarndaki evlern uydu antenini dünyanın uydusu zannetmiştim abmler herkesn uydusu var bi evde 2uydu var demişlerdi bnde onları dünyann uydusu zanntmiştim hocann yalan söyledigini zannediyordum(ilkokul 2)

Aziz™

Üye

bende o koca yayın antenlerini görünce şaşırıyordum küçükken onların ne olduğunu tahmin ettiğime şaşarsın valla

Aziz™;2296875' Alıntı:

bende o koca yayın antenlerini görünce şaşırıyordum küçükken onların ne olduğunu tahmin ettiğime şaşarsın valla

bana gülene bak ne tahmin ediordun bakalım ?**

Aziz™

Üye
beni deşifre etme güzelim yaof stres yaptın şimdi

ohooo o bişemi yaaa ben küçükken 1 selpak bi vişne suyu alırdım yanıma eve koşardım masanın üstüne dökerdim meyve suyunu yanıada selpagı koyardım reklamlardaki filin çıkmasını beklerdim yaa

Aziz™

Üye
gerçektenmiyok artık

bende şöför geri geri gelirken ayağını gaz pedalının altına koyup geri çeker sanırdım
armağanda şirinlere inanırdı onunla gelcekler gelmeyecekler kavga ederdik düşündümde o benden daha salaktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...