ben Allahım diyerek esnafı dolandırmışlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Corrupt

Üye
    Konu Sahibi
ben Allahım diyerek esnafı dolandırmışlar :D

Eğer durum böyleyse dolandırıcıları desteklerim bi deyim vardı da ban yemeye değmez bizim halk böyle olduktan sonra dolandırıcı görevini yapar

Metin MF

Üye
Ben o haberi tamamen okumuştum, en son adamlar kendi uydurdukları yalana inanmışlar ve kendilerini polise şikayet etmişler

serinaga

Üye
Ağa memlekette dolandırılmaya müsait potansiyel şahıslar olduğu sürece dolandırıcı sahtekarlara daha çooook iş çıkar. Yaw hiç mi allah korkusu yok bunlarda ???

Corrupt

Üye
    Konu Sahibi
Eğer durum böyleyse dolandırıcıları desteklerim bi deyim vardı da ban yemeye değmez bizim halk böyle olduktan sonra dolandırıcı görevini yapar

Ben hatırladım o deyimi bence de ban yemeye değmez.

- - - Eklendi - - -

Ağa memlekette dolandırılmaya müsait potansiyel şahıslar olduğu sürece dolandırıcı sahtekarlara daha çooook iş çıkar. Yaw hiç mi allah korkusu yok bunlarda ???

Ne sahtekarı yaw adamlar yobaz birini bulmuş dolandırmış anca bi yobaz inanır buna

- - - Eklendi - - -

Ben o haberi tamamen okumuştum, en son adamlar kendi uydurdukları yalana inanmışlar ve kendilerini polise şikayet etmişler

Hadl ya valla mı

her zaman dediğim gibi; allah, akıl fikir versin!...

Hasbinallah venivenvekiil hey yarabbi neleri var memlekette

_RYUK_

Üye
Ne hallere düşmüşüz böyle yazık.

Corrupt

Üye
    Konu Sahibi
her zaman dediğim gibi; allah, akıl fikir versin!...

Amin..

- - - Eklendi - - -

Bu ne cahilliktir!

yoksulluk ve taassup bunun adı!
Bana bi dilenci gelse ben mesih'im dese benim ilk yapacağım şey 'bir ölüyü dirilt de gerçek olduğunu anlayalım :troll: ' olurdu

- - - Eklendi - - -

Hasbinallah venivenvekiil hey yarabbi neleri var memlekette

Memleket deyip geçmeyin, burada adnan menderes iktidar olmuş zamanında o derece değişik insanımız var

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];5118019' Alıntı:

bu yorumun altına barnak basarım

Bunu yorumu beğenerek yapabillrsin

allah korkusu degil burdaki onemli konu.Bu insan nasil bu kadar cahil olabiliyor nasil inanabiliyor.

EneSinan

Üye
dolandırılan adam da amma salakmış

_atomcu_

Üye
töbe töbe millet kaayı yedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...