HakanSeven12 Üye Konu Sahibi feyzoc503' Alıntı: deniyorum sonuç yazarım - - - Eklendi - - - phoneix service software kaldıramıyorum hata veriyor - - - Eklendi - - - yükleniyor sonuna gelince context.dll dosyası istiyor ve yüklenmiyor ne yapabilirim Genişletmek için tıkla ... sanırım kurduğun sürüm güncel değil - - - Eklendi - - - M. tAHA' Alıntı: müzik çalar in nasıl çalıştığını buldum simdi belle de deneyecegim Genişletmek için tıkla ... yapınca haber ver
feyzoc503' Alıntı: deniyorum sonuç yazarım - - - Eklendi - - - phoneix service software kaldıramıyorum hata veriyor - - - Eklendi - - - yükleniyor sonuna gelince context.dll dosyası istiyor ve yüklenmiyor ne yapabilirim Genişletmek için tıkla ... sanırım kurduğun sürüm güncel değil - - - Eklendi - - - M. tAHA' Alıntı: müzik çalar in nasıl çalıştığını buldum simdi belle de deneyecegim Genişletmek için tıkla ... yapınca haber ver
M. tAHA Üye ordada oldu programi calistir sonra arama kapatma tusuna bastiginda gorursun - - - Eklendi - - - ya ben bu mönü ye atma olayını anlamadım o sis değil mi nasıl olacak
ordada oldu programi calistir sonra arama kapatma tusuna bastiginda gorursun - - - Eklendi - - - ya ben bu mönü ye atma olayını anlamadım o sis değil mi nasıl olacak
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi baktımda çok dandikmiş - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız çalışıyo hacı işte halla halla
baktımda çok dandikmiş - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız çalışıyo hacı işte halla halla
M. tAHA Üye ya kusura bakma operadan ındırdım oda not defterınden actı .simdi yukledım oda tamam bencede cok dandik bi sistem müzik çalar - - - Eklendi - - - sende geriye ne kadar ram kalıyo
ya kusura bakma operadan ındırdım oda not defterınden actı .simdi yukledım oda tamam bencede cok dandik bi sistem müzik çalar - - - Eklendi - - - sende geriye ne kadar ram kalıyo
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi M. tAHA' Alıntı: ya kusura bakma operadan ındırdım oda not defterınden actı .simdi yukledım oda tamam bencede cok dandik bi sistem müzik çalar - - - Eklendi - - - sende geriye ne kadar ram kalıyo Genişletmek için tıkla ... ben normal kurdum sisteme gömmedim
M. tAHA' Alıntı: ya kusura bakma operadan ındırdım oda not defterınden actı .simdi yukledım oda tamam bencede cok dandik bi sistem müzik çalar - - - Eklendi - - - sende geriye ne kadar ram kalıyo Genişletmek için tıkla ... ben normal kurdum sisteme gömmedim
M. tAHA Üye metalci melek' Alıntı: ne sandın Genişletmek için tıkla ... yanında topbarda kullanıo musun
M. tAHA Üye metalci melek' Alıntı: zaten topbar var icinde Genişletmek için tıkla ... e onu biliyorumda değiştirdin mi baskası ile yani (iki soru sordum diye cahil değilim o kadar ya )
metalci melek' Alıntı: zaten topbar var icinde Genişletmek için tıkla ... e onu biliyorumda değiştirdin mi baskası ile yani (iki soru sordum diye cahil değilim o kadar ya )
M. tAHA Üye metalci melek' Alıntı: yok qt creator lazım Genişletmek için tıkla ... tamam anamadım ama olsun öğrenecez
metalci melek' Alıntı: yok qt creator lazım Genişletmek için tıkla ... tamam anamadım ama olsun öğrenecez