Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
içinde Qt var
---------- Eklendi @ 18:01:34 ---------- Yazıldı @ 18:00:49 ----------
yeme bizi
olur paşamBEN yemem merak etmedeneyin verin bi . İçinde qt olabilir ama sonradan smart instal hatası alırsak o zaman görürüz
kendi düşen ağlamaz
Qt sorunu çıkarma ihtimali var dedi, Qt gömülmesi gerekiyor demedi. Qt sorunu ihtimali yok, zaten Qt sorunlu geliyor bununla birlikte. Çünkü Qt'yi CFW'ye gömünce Qt'li hiçbir program kurulamıyor ovi mağazadan. Baş belası oluyor.
Sen paylaştın çokta iyi yaptın metalci melek. Gömsünler gömmek isteyenler. Telefonları nasıl sorun makinesi haline geliyor görsünler.
delikanlı adamın gözü korkmaz morarır memati
adamlar modderlara yalvarıyo shell gömün diye dayanamadım aradım buldum alın gömün mutlu olsunlargörsellik istiyen.. mesajlaşan... arama yapan için bire bir... ama onun dışında bi işe yaramaz
adamlar modderlara yalvarıyo shell gömün diye dayanamadım aradım buldum alın gömün mutlu olsunlar
sanırım yokdeneyen yok mu hala ?
eyvallah hacı
eline sağlık kardeşim
biri yapsın artık yoksa bu işin sonu gelmeznapsam denesemmi.. bu gün jafladım yazılım için... daha yeni kurdum telefonuda hiç içimdende gelmiyor
ben yol gösterdim siz yapın iştekonuyu açan denesin
ben adamlara gaz veriyorum adamlarda banahakan abi dene deneautoinstall işi halleder
biri yapsın artık yoksa bu işin sonu gelmez
hakan abi dene deneautoinstall işi halleder
ben yol gösterdim siz yapın işte
---------- Eklendi @ 18:29:09 ---------- Yazıldı @ 18:27:54 ----------
ben adamlara gaz veriyorum adamlarda bana
Bu modu CFW'sini yapıp ilk paylaşan çabuk hit toplar çabukta kaybederHevesli kullanıcılar hemen yükler hevesleri kırılınca vazgeçerler
iyilikte yaramıyo
neymiş her bulduğunu paylaşmıcakmışın
hakan abi dene yahu bişey olmazmerak ettim valla.
iyilikte yaramıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?