Esendağlı
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet öyle olmalıtüm product kodlarına geldi demek mi oluyo bu
bende şimdi onu yüklüyomtam bi konu açıp bilgilendirem diyecektim sen vermişsin bile bilgiyi
Tüm ürün kodlarına dağıtılsa daha makbule geçer... N8-00 aldık telefon güncellemesi var ama yazılım konusunda sıfırlar.Beklemeye devam 059D576 ürün koduna gelmemiş gönder artık şu güncellemeyi nokia... :-)
ay valla senin için çok sevindim
Nasıl ya,ben güncellemeyi yaptıktan sonra 217 mb boş alanım kalmıştı(aynen bellede olduğu gibi)bütün uygulamalarımı(haritalar.office,maximod vs toplam 20 adet uygulama yükledikten sonra kalan boş hafıza 147 mb...iyi bence
saolasın kardeşim
- - - Eklendi - - -
güncellemeden sonra tel hafızsına baktınızmı bana az gibi geldi 108 mb sanki bana daha fazlaydı gibi geliyobide telden bakın güncellemeleri 4-5 tane de ordan geliyo bişeyler
- - - Eklendi - - -
koskoca N8 telefon hafızasına bak ya100 mb ne işe yarar herşeyi e ye kursak bile c ye de parçalar atıyo bütün uygulamalar kırık kırırk dolup gidiyo hafıza ben güncelleme yapmadan önce 50-60 mb bişey vardı
Nasıl ya,ben güncellemeyi yaptıktan sonra 217 mb boş alanım kalmıştı(aynen bellede olduğu gibi)bütün uygulamalarımı(haritalar.office,maximod vs toplam 20 adet uygulama yükledikten sonra kalan boş hafıza 147 mb...iyi bence
walla şimdi bida çektim ve hafıza aynı 115,6 mbHard reset çektiğimde benim boş hafıza 246.3 mb idi,senin de aynımıydı değilse format tam olmamıştır herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?