Belle Refresh Next - First Class Edition [26.03.13]

Çok teşekkür ederim ama sordugum şu bu yazılım da var mı ?

emre.koc

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşim . Yazılımda yok .

Tamam çok teşekkür ederim yine de güzel bir yazılıma benziyor deneyecegim....

emre.koc

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim . beğenirseniz bilmek isteriz

emre kardeşim diğer cfw den içinde gül olan resim borcunuz vardı bi hatırlatayım dedim

emre.koc

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim o resmi biliyorum aklımda 2 tane arkadaşıma sordum . buluruz abi dediler bende bekliyorum onlardan almıştım . özür dilerim beklettiğim için sizden .

arkadaşlar lütfen yapılan modlamalar'ı dikkatlica okuyun. Sorduğunuz soruların cavapları zaten mevcut. Nryin yazılımda var olduğunu ve neyin yazılımdan kaldırıldığı/silindiği yazıyor. İyi forumlar herkese...

emre.koc

Üye
    Konu Sahibi
Geri bildirim çok önemli arkadaşlar

Çok teşekkür ediyorum,şu anakadar herhangi bir soruna rastlamadım.yalnız şu iki widget de olsaymış iyi olurdu.

arkadaşlar s3 uygulamalar/widget bölümünden bulabilirsin istediğin widgeti

emre.koc

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin lütfen

emre.koc

Üye
    Konu Sahibi

boşuna mı uğraşmışız ne?

hiçbir emek boşuna gitmez kardeşim . Biz burada yardımcı olmaya çalışıyoruz ama artık insanımız kullanırken bunu düşünmüyor. Bunlar sizler için var arkadaşlar .

Ellerinize sağlık.

Daha önce hazırladığınız "[RM-596] Belle Refresh Next N8" cfw'sinde ne yüklesem kabul ediyordu. Bu cfw ise andromenu 5.02'yi çalıştırmadı, andomenu 4.02 çalıştı ancak.
Ayrıca 3 ayrı widget olan "qooApps qooCalendar v1.05(1)" in ajanda widgeti çalışmadı.

Bunların haricinde gayet hızlı ve güzel gözüküyor. Biraz daha kurcaladıktan sonra yorum eklerim.