yaren_dede Üye Konu Sahibi AHMED...' Alıntı: teşekkürler bahadir abi aradığımı buldum Genişletmek için tıkla ... dostum
yaren_dede Üye Konu Sahibi cuneytttttt' Alıntı: abi 603 fp2 uyumu var mı Genişletmek için tıkla ... olumsuz
cuneytttttt Üye yaren_dede' Alıntı: olumsuz Genişletmek için tıkla ... yapma ya biz bu fp2 klavyesinden nasıl kurtulcaz ya
yaren_dede' Alıntı: olumsuz Genişletmek için tıkla ... yapma ya biz bu fp2 klavyesinden nasıl kurtulcaz ya
yaren_dede Üye Konu Sahibi Gökmen Gökhan' Alıntı: bende yapmak istiyorum yardımcı olurmsnz bna nsl yapcm Genişletmek için tıkla ... symbian3 bölümündesin telefonun 5800 görünüyor yapamazsın
Gökmen Gökhan' Alıntı: bende yapmak istiyorum yardımcı olurmsnz bna nsl yapcm Genişletmek için tıkla ... symbian3 bölümündesin telefonun 5800 görünüyor yapamazsın
HsnCnKly Üye Arkadaşlar benimki c7 belle refresh ama bende çalışmadı Bu refresh için bir mod değil mi?
yaren_dede Üye Konu Sahibi HsnCnKly' Alıntı: Arkadaşlar benimki c7 belle refresh ama bende çalışmadı Bu refresh için bir mod değil mi? Genişletmek için tıkla ... joslogh mod yaptınmı? - - - Eklendi - - - hack gerekli ve joslogh mod şart!!!
HsnCnKly' Alıntı: Arkadaşlar benimki c7 belle refresh ama bende çalışmadı Bu refresh için bir mod değil mi? Genişletmek için tıkla ... joslogh mod yaptınmı? - - - Eklendi - - - hack gerekli ve joslogh mod şart!!!
yaren_dede Üye Konu Sahibi Fuad199219' Alıntı: abi ben eski klavye nasil donum? Genişletmek için tıkla ... z diskinde dosyalar mevcut kullanabilirsin ayrıca pekbir fark yok neden rahatsız oldun ki eski klavyeyi istiyorsun?
Fuad199219' Alıntı: abi ben eski klavye nasil donum? Genişletmek için tıkla ... z diskinde dosyalar mevcut kullanabilirsin ayrıca pekbir fark yok neden rahatsız oldun ki eski klavyeyi istiyorsun?
Fuad199219 Üye bu klavyeyi edennen sonra kullnirken ara burakmak istedikde harflar siliniyor ara daa ((( geri dondu joslogh modu duzeltdikden sonra
bu klavyeyi edennen sonra kullnirken ara burakmak istedikde harflar siliniyor ara daa ((( geri dondu joslogh modu duzeltdikden sonra
yaren_dede Üye Konu Sahibi Scofie' Alıntı: qwerty daha kullanışlı değil mi Genişletmek için tıkla ... t9 varken qwerty klavye ile uğraşılmaz bence
Scofie' Alıntı: qwerty daha kullanışlı değil mi Genişletmek için tıkla ... t9 varken qwerty klavye ile uğraşılmaz bence